Din nou spectacol în Campionatul de Fotbal Sports Events

În duelul golgheterilor la zi în Liga 1, Cyrom a provocat o înfrângere dureroasă celor de la Radio România demonstrându-ne că atunci când toată echipa este validă se pot bate de la egal la egal cu orice adversar. Alexandru Bobric reușește 5 goluri față de unul singur în dreptul lui Gabi Zamfir și se distanțează astfel în fruntea celor mai buni marcatori. Scorul final a fost 7-4 iar Radio România își vede serios amenințată poziția a treia.

Deloitte nu își revine nici în această etapă înregistrând un nou eșec, e drept în fața unui adversar foarte valoros, Apa Nova. Sărbătoritul zilei, Constantin Caloian, reușește un hattrick și este cel mai bun om al meciului câștigat de lider cu 5-3.

Kruk își continuă seria excelentă de meciuri și înregistrează încă o victorie, a treia consecutivă, de data aceasta în fața unei contracandidate la retrogradare, UPC. Rezultat final 6-4.

Partida dintre HP Inc. și VTM a fost amânată pentru o dată viitoare.

În Liga 2, Claim și Microsoft au oferit un spectacol frumos, cu multe reușite individuale de ambele părți, dar în care cei din urmă s-au bucurat la finalul celor 40 de minute de joc. Scorul înregistrat a fost 7-4, câștigătorii conducând și la pauză cu 4-3.

Adobe își respectă statutul de favorită și surclasează o echipă a HPE-ului cu multe probleme de efectiv. Uzoma Ogbonna și Tudor Dimcica înscriu amândoi câte un hattrick în victoria cu 10-1.

În derbyul rundei, Ing Bank împotriva NTT Data am avut parte de un duel foarte încleștat, cu multe intrări la limita regulamentului, în care tensiunea, mai ales pe finalul jocului a fost una crescută. NTT Data a condus aproape tot meciul, dar s-a văzut egalată la 3 la ultima fază de joc, cele două eliminări din tabăra sa cântărind enorm în condițiile în care nu au avut nici un alt jucător de rezervă valid care să poată intra în teren.

Bitdefender profită de neprezentarea celor de la SAP și câștigă la masa verde cu 3-0.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.