Clasamentul prinde contur, iar echipele se ambiționează tot mai mult în etapa a 6 – a a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a șasea a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, NOBEL luptă pentru a se vedea cât mai sus în clasament și astăzi joacă împotriva lui HPE. La masa vecină, tensiunea crește la un meci ce se arată a fi strâns între WIPRO ROMÂNIA 1 și CYROM ROMÂNIA.

În continuare, TELEKOM ROMÂNIA țin morțiș să-și păstreze locul fruntaș și vor da tot ce au mai bun în meciul cu ADP. La ultima masă din grupa A își vor etala talentul, dar și dorința de a câștiga echipele HP INC ROMÂNIA 1 și ADOBE ROMÂNIA. Rămâne de văzut în favoarea cărei echipe va înclina scorul la finalul serii.

Grupa B începe cu un meci frumos între APA NOVA VEOLIA și HP INC ROMÂNIA 2, iar la masa alăturată SAP ROMÂNIA încrucișează paletele cu OPTAROS, care mai au nevoie să crească măcar cu o poziție în clasament pentru a se gândi la calificare.

GENPACT ROMÂNIA au simțit lipsa galeriei lor vesele și susținătoare, dar trebuie să lupte în continuare cu GOTHAER ASIGURĂRI 2 pentru a obține o frumoăa victorie. Ultima masă din grupa B va fi ocupată de echipele WIPRO ROMÂNIA 2 și MICROSOFT ROMÂNIA, care au un loc excelent în clasament, însă trebuie să lupte să și-l păstreze.

Deoarece sunt 18 echipe înscrise în această ediție de primăvară-vară 2018, din cele două grupe, vor sta pe rând câte o echipă, astăzi este rândul GOTHAER ASIGURĂRI 1 și NTT DATA.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.