Horoscop marți 22 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop azi,  22 mai

BERBEC
Dacă acordați mai multă atenție micilor lucruri care vi se întâmplă, o să vedeți că veți fi mult mai fericiți. Nu vă mai plângeți de ceea ce nu aveți, ci fiți atenți la ceea ce trăiți acum.

TAUR
Vă îngrijorează situația financiară, pentru că urmează câteva cheltuieli destul de mari și vă temeți că nu vă încadrați. Ar fi bine să vă gândiți la o soluție de rezervă.

GEMENI
Aveți un simț ascuțit atunci când vine vorba să îi depistați pe cei care încearcă să vă păcălească. Totuși, nu este cazul să îi suspectați pe toți. Unii oameni chiar au intenții bune.

RAC
O rudă își anunță vizita. Nu vă încântă faptul că va trebui să faceți pe gazda, însă nu aveți șanse de scăpare, așa că trebuie să  faceți impresie bună.

LEU
Relația cu partenerul de viață vă cam dă bătăi de cap astăzi. Nu sunteți de acord asupra locului în care să mergeți în weekend și ajungeți la o discuție în contradictoriu.

FECIOARĂ
Se anunță o zi obositoare pentru voi. Veți avea foarte multe în program, iar după terminarea muncii nu o să mai aveți energia necesară să mergeți la întâlnirea programată, așa că mai bine o amânați.

BALANȚĂ
Se întâmplă mult prea multe în viața voastră și parcă nu puteți ține ritmul cu ele. Câteva zile libere nu ar strica.

SCORPION
Stați departe de magazine și evitați cheltuielile inutile. Se apropie un eveniment destul de costisitor și e bine să fiți pregătiți.

SĂGETĂTOR
Se apropie o zi importantă pentru voi și ultimele pregătiri vă obosesc. Încercați să nu vă agitați foarte mult pentru a nu claca exact înainte de marele eveniment.

CAPRICORN
Viața sentimentală va atinge un punct maxim astăzi. Vă simțiți foarte legați de partenerul de viață, sentimentele sunt reciproce și hotărâți să arătați asta întregii lumi.

VĂRSĂTOR
Astăzi trebuie să aveți mai multă grijă la activitățile gospodărești și la nevoile partenerului de viață! În ultima vreme ați pus accentul pe muncă, ignorându-i pe cei dragi și ceea ce trebuie făcut în locuința voastră.

PEȘTI
Sunteți pregătiți atât sufletește, cât și psihic pentru ceea ce urmează. Se anunță o ședință destul de importantă și multe se vor rezolva în urma acesteia.

Lasă un răspuns