VIDEO: Superconcert Sean Paul la Arenele Romane

Mai sunt doar câteva zile pană la mult-așteptatul concert al lui Sean Paul de la Arenele Romane, artistul care a cucerit cu hiturile și cu feat-urile lui toate playlisturile de radio din intreaga lume, rămânând în top-uri ani întregi la rând.

Miercuri, 23 mai, ora 19.00, la Arenele Romane se pregătește un mega-show de pomină, la care contribuie atât talentatul supestar jamaican, dar și invitații lui din deschidere: Fly Project, Simona Nae și Faydee în vreme ce DJ Vibe Drops se va ocupa de un after party nebun!
Biletele s-au dat ca pâinea caldă, însă mai sunt câteva sute la prețul de 179 lei.
Există și o promoție 2+1, adica la doua cumpărate mai primești unul din partea casei, valabilă până pe 23 mai, aici > http://bit.ly/seanpauleventim!

Așadar, Sean Paul, cel care a ridicat temperatura și a dat tonul la nenumărate petreceri din întreaga lume, al cărui faimos clip, „Give It Up To Me” a apărut în și mai faimoasa serie „Step Up” și care are, efectiv, un timbru inconfundabil, ne vizitează la București pe 23 mai!
Însă până la venirea artistului în, țară, haideți să-l cunoaștem mai bine pe Sean Paul, jamaican-ul care a câștigat și-un prestigios premiu Grammy:

1. Sean Paul Ryan Francis Henriques s-a născut în Kingston, Jamaica, pe nouă ianuarie 1973.
2. Artistul a declarat într-un interviu că, pe la vârsta de patru ani, era la un grătar cu părinții și la un moment dat s-a pierdut de ei. A început să plângă. Pe fundal se auzea niște muzică disco, iar tânărul Sean plângea pe același ton cu muzica. Aceea a fost prima dată când Sean Paul.. a cântat.
3. A făcut parte din naționala jamaicană de polo pe apă de la vârsta de 13 ani până când a împlinit 21 și a decis să-și urmeze cariera în muzică.
4. Pentru muzică a renunțat la Școala Catolică Wolmer de Arte, Științe și Tehnologie pentru băieți. Acolo se pregătea să aibă o meserie în domeniul ospitalier.
5. Înainte să devină faimos, Sean Paul a fost bucătar și funcționar la o bancă.
6. Începuturile sale în muzică au avut loc la evenimente cu „open mic” din Kingston, Jamaica. Inițial, fusese comparat cu un alt superstar al dancehall-ului, DJ Super Cat.
7. Sean Paul a dat lovitura prin ‘98, când a apărut într-un cadru din filmul „Belly. Mai mult, a lucrat alături de DMX și Mr. Vegas la soundtrack-ul filmului.
8. Primul său album a fost lansat în 2000. Al doilea album, „Dutty Rock”, a câștigat premiul Grammy pentru „Cel Mai Bun album Reggae Al Anului”.
9. Mama sa este pictoriță.
10. Întreaga lui familie a cochetat cu înotul. Și tatăl său a fost în naționala jamaicană de polo pe apă.

Lasă un răspuns