Simona Halep umilită de Svitolina în finala de la Roma

Liderul mondial a pierdut fără drept de replică în faţa Elinei Svitolina în finala turneului de la Roma. Sportiva din România a fost apatică, lentă şi lipsită de concentrare în finala de azi. Probabil efortul depus din semifinala de ieri cu Sharapova, nu i-a mai permis Simonei să joace la aceeaşi intensitate.

Eleva lui Darren Cahill practic nu a contat azi în teren , iar Svitolina nu a făcut nimic spectaculos, decât să returneze fără probleme mingea în teren. Simona a făcut în primul set peste 25 de greşeli neforţate, ceea ce spune totul despre evoluţia jucătoarei noastre în partida de azi. Efortul sportivei noastre de a reveni în meci în manşa secundă, nu a dat roade şi finala se încheie în minimum se seturi.
Elina Svitolina cea care câştigase şi anul trecut finala turneului de la Roma contra Simonei, se impune şi azi, dar mult mai autoritat cu 6-0, 6-4, după o oră şi şapte minute.

Chiar dacă a pierdut finala cu Svitolina, Halep rămâne lider mondial, iar următorul turneu la care va participa, este Grand Slam-ul de la Paris.

Lasă un răspuns