CONCURS: BucureștiFM și Vertical Entertainment te trimit la film > Intră în Clubul Femeilor Dezlănțuite!

Dacă eşti în căutare de senzații tari, dacă vrei să încerci lucruri noi, hai în Clubul Femeilor Dezlantuite.
O comedie nebună despre patru prietene care au înființat un club lectură pentru a-și stimula mințile. Până când cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey le învață că și alte lucruri au nevoie de stimulare…

Asculta Bucuresti Fm și poți merge la cinema! Alături de Vertical Entertainment îți oferim:

Luni și Marți (21 & 22 mai) > asculți Bună dimineața, București!” (06:30-10:00) și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble pentru ascultatoare în cadrul avanpremierei ”Ladies Night Out” din 22 mai (marți) de la Cinema City din AFI Cotroceni, ora 19:30.
Pe langa faptul că veți vedea comedia în avanpremieră absolută, veți primi produse cosmetice din partea cinematografului.

Miercuri, Joi și Vineri (23-25 mai) > asculți „Sens Unic” (15:00-19:00) miercuri, joi si vineri și poți câștiga câte o invitație dublă pe zi, valabilă la Movieplex sau Cine Globe (după preferințele câștigătorilor).

Sâmbătă și duminică (26 & 27 mai) > asculți „City Break” (08:00-12:00) și poți câștiga câte o invitație dublă pe zi, valabilă la Movieplex sau Cine Globe (după preferințele câștigătorilor).

Câștigătorii vor avea la dispoziție o săptămână să meargă să vadă filmul, după data de 27 mai.

Prezentul concurs se supune Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM!

Comedia Clubul femeilor dezlănțuite, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson și Alicia Silverstone vine pe marile ecrane din România pe 22 mai și este distribuită de Vertical Entertainment.
Lectura nu a fost niciodată mai inspiraţională pentru patru prietene de-o viaţă care învaţă să trăiască şi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul femeilor dezlănţuite”. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani. Existența cotidiană a celor patru doamne este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.

CLUBUL FEMEILOR DEZLĂNŢUITE
Titlul original: Book Club
Gen: Comedie
Regia: Bill Holderman
Scenariul: Bill Holderman, Erin Simms
Producători: Andrew Duncan, Bill Holderman, Alex Saks
Distribuţia: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson
Casa de producţie: Paramount Pictures
Limba: Engleză
Lansare în România: 25.05.2018

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.