UPDATE: Caz șocant în București!

UPDATE 21:00 – Părinţii copilului de trei ani care a murit după ce a mâncat shaorma de la un fast-food din Sectorul 2 au fost audiaţi, în această seară, la Poliţia Capitalei.
Procurorii spun că există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, motiv pentru care cazul este considerat unul medico-legal.

Surse judiciare au declarat pentru news.ro că părinţii le-au dat poliţiştilor detalii cu privire la ceea ce au mai mâncat în ziua respectivă, despre traseul pe care care l-au avut, precum şi despre momentul în care au sunat la 112. Ei au susţinut că li s-a făcut rău după ce au mâncat shaorma de la restaurantul de pe Şoseaua Vergului şi au apelat 112 după ce copilului i-a fost rău toată noaptea. Întrebaţi de ce au aşteptat atât de mult, ei au spus că starea băieţelului era oscilantă, acesta având momente în care îşi revenea.

Aceleaşi surse spun că rezultatele preliminare ale legiştilor arată că băieţelul a făcut stop cardio-respirator, cauza fiind necunoscută, aceasta urmând să fie stabilită în urma analizelor toxicologice.

UPDATE 17:00 – Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative, în cazul copilului care a decedat după ce ar fi mâncat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucureşti. În urma controlului la unitatea respectivă, nu s-au găsit deficienţe atât de grave, a declarat, pentru AGERPRES directorul DSVSA Bucureşti, Ovidiu Zvorişteanu.

————

Un copil de trei ani a murit după ce a mâncat shaorma.

Analiza preliminară indică drept cauză a morții intoxicarea cu o substanță necunoscută.

Totul a început miercuri seară, atunci când parinții si copilul lor au mers la un fast-food din Capitală, pentru a mânca shaorma.

Peste noapte, cel mic s-a simțit rău, iar dimineața părinții au chemat ambulanța.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Starea de sanatate a copilului s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis o anchetă pentru moarte suspectă si au cerut si o expertiză de specialitate din partea medicilor legiști.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.