,,Lady in black” o bate pe Garcia la Roma şi redevine lider mondial

Simona Halep îşi arată din nou clasa şi se califică în penultimul act al turneului de la Roma. Jucătoarea din România a trecut în două seturi de Caroline Garcia cu 6-2, 6-3.
Debutul primului set a fost unul şovăielnic pentru ambele jucătoare, atât Simona cât şi Caroline nereuşind să-şi facă serviciul. Totuşi după 2-2, liderul mondial îşi regăseşte cadenţa la serviciu şi de aici începe să intre în controlul jocului. Loviturile de rever şi dreaptă în cross, precum şi cele în lung de linie, destabilizează jocul franţuzoaicei, care se vede depăşită de strategia Simonei. În momentul în care jucătoarea din România îşi iuţeşte şi ritmul de joc, Garcia cedează destul de repede primul set cu 6-2.

Manşa a doua are cam aceeaşi desfăşurare. Garcia încearcă să forţeze şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a contracara jocul Simonei, dar totul este în van.
Eleva lui Darren Cahill este imperială şi nu-i lasă nici o şansă adversarei. Manşa secundă se încheie tot în favoarea sportivei din Constanţa, care câştigă cu 6-3.
În semifinalele turneului din capital Italiei, Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova.
După această victorie, Simona revine pe primul loc în clasamentul WTA, depăşind-o din nou pe Caroline Woszniacki, jucătoare care s-a oprit în sferturi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.