VIDEO: Iuliana Beregoi: “Trebuie să fii parte din Generația Z”

Numele de cod al dimineții lui Răzvan și Marius a fost: Generația Z. Reprezentanta: Iuliana Beregoi. Deși are doar 13 ani, de 1 an și jumătate este un star. Joacă într-un flm de succes iar în iunie va avea concert la Sala Palatului din București.

Show-ul din 10 iunie se va bucura de multe momente speciale, alături de invitați celebri. “Toate cele 300 de bilete VIP s-au vândut iar din celelalte categorii nu au rămas foarte multe. O să muncim la repetiții, pentru că este ceva important pentru mine. O să fie invitați speciali, actorii din Lara și multe momente deosebite.”

Iuliana Beregoi face parte și reprezintă Generația Z. “Este toată generația cu telefonul mereu în mână. Trebuie să fii parte din Generația Z: nebun în sensul bun, independent, să te îmbraci cool, dacă ai un vis, niciodată să nu te lași pentru că el se va împlini.”

“Lara” este un serial în care Iuliana Beregoi are rolul principal. “Acest serial este foarte popular. Am lansat cu 2 zile în urmă episodul 9. În doar o zi a ajuns pe locul 2 în Trending. Adunăm cel puțin câte 1 milion de vizualizări la fiecare episod.”

Dacă vrei să afli mai multe despre serial, cum o strigă fanii, care e relația cu partenerul de platou, ce vedete din lumea muzicală apar în serial, dacă știe cum arată o casetă video și una audio, cum a reacționat la auzul unor cuvinte precum “walkman”, “internet prin dial-up”, “pager”, ce ar face dacă de azi nu ar mai avea internet și telefon, vezi VIDEO

Iuliana Beregoi este extrem de populară în Social Media. “Pe Instagram am 300.0000 de followers, pe YouTube 400.000. Mulți băieți îmi scriu că mă iubesc, că vor să fie cu mine, dar le spun că sunt prea mică să vorbesc despre iubire acum.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Foto credit: Olga Stancu

Lasă un răspuns