Suspansul planează și după etapa 10 a campionatului de fotbal Sports Events

In urma rezultatelor de aseara din Liga 1 clasamentul s-a echilibrat si mai mult, iar suspansul se mentine in continuare.

Astfel in Liga I Apa Nova trece de Cyrom cu 6-4 si cel mai probabil va termina prima faza a campionatului pe prima pozitie. A fost din nou un meci de lupta, Cyrom apropiindu-se la un moment dat la un singur gol diferenta si lasand impresia ca pot egala, dar pe final campionii mai inscriu o data si pecetluiesc soarta intalnirii.

O alta victorie convingatoare, de data asta intr-un derby, a reusit si VTM care invinge Radio Romania destul de clar cu 3-1 si isi consolideaza astfel pozitia secunda in clasament.

Kruk se descurca din nou foarte bine intr-un meci cu o contracandidata directa la retrogradare. Printr-un joc solid, presarat si cu multe ocazii ratate, reusesc sa invinga cu 5-2 pe Deloitte, urcand astfel pe pozitia a 5-a a clasamantului si lasandu-si adversarii pe ultima.

Dupa egalul din etapa trecuta in fata vulpoilor, iata ca UPC continua seria pozitiva si invinge HP Inc. cu 4-1 cu toate ca s-au prezentat la joc fara nici o rezerva, efortul depus fiind astfel si mai mare. Alex Nica a facut o partida excelenta in poarta, iar Doru Taicutu a reusit o dubla.

In Liga II am avut parte de doar 2 intalniri, meciul dintre NTT Data si Adobe fiind amanat iar Microsoft a beneficiat de neprezentarea SAP.

Ing Bank face inca un tur de forta de data aceasta in fata celor de la Claim carora le administreaza un sec 9-1, 4 dintre reusite fiind semnate de Mihai Oroveanu. De partea cealalta putem de asemenea aminti de golul celor de la Claim inscris de nimeni altul decat portarul capitan Giani Nicolae, dintr-o faza fixa foarte bine executata.

Bitdefender a avut un meci mult mai greu decat se astepta impotriva HPE care au demonstrat inca o data ca sunt intr-o mare crestere de forma. S-a terminat 2-1 si Bitdefender trece pe locul 2, Adobe avand insa un meci mai putin disputat.

Lasă un răspuns