Se deschide Târgul Anticarilor

Maşini de epocă, colecţii de obiecte vechi, bijuterii de tot felul, cărţi, fotografii, mobilier, tablouri sau colecţii de numismatică sunt numai câteva din surprizele cu care sunt aşteptaţii bucureştenii la Târgul Anticarilor din Parcul Obor.

Primăria Sectorului 2, în colaborare cu Centrul Cultural “Mihai Eminescu” dă startul începând de joi celei de-a XXVI-a ediţii a Târgului Anticarilor, manifestare culturală care se va desfăşura în perioada 17 – 20 mai 2018 devenită tradiţională şi mult aşteptată de bucureşteni.

“Timp de patru zile, iubitorii de antichităţi vor putea vizita circa 70 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor, unde vor putea admira și cumpăra bijuterii, argintărie, elemente de mobilier şi de orologerie, medalii, adevărate comori sentimentale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 2.

De asemenea, admiratorii de frumos, veniţi din întreaga ţară, vor putea face schimburi de obiecte – cărţi, fotografii, mobilier, tablouri, numismatică sau alte articole de artă a căror valoare creşte de la o generaţie la alta.

La rândul său, Clubul Vehiculelor de Epocă va fi prezent cu o interesantă expoziţie de maşini care au făcut istorie în epoca automobilismului.

Vineri, 18 mai 2018 de la ora 17.00 şi sâmbătă, 19 mai 2018 de la ora 11.00 vizitatorii vor avea parte de un interesant program artistic ce va conţine muzică de fanfară.

Lasă un răspuns