VIDEO: Alexandra Ungureanu: “Visez la o țară mai bună”

O prezență mereu fascinantă, Alexandra Ungreanu a decis să facă inimile matinalilor să bată la unison. Dacă “Arde” a fost imnul neoficial al pompierilor, noul single va deveni cu siguranță hit-ul verii.

“Bate, bate”, cu aproximativ 3 milioane de vizualizări pe YouTube, poartă semnătura lui Marius Moga și a altor 6 producători. “Moga e cu mintea într-o lume foarte frumoasă și aduce lucruri frumoase spre noi. Linia piesei a început de la Liviu Teodorescu și Loredana Cavasdan. Dar iată că i-a venit momentul în această perioadă. Nu există zi, de când am lansat, să nu primesc un semnal bun. La clip a fost o provocare să îi convingem pe luptătorii de K1 să accepte să danseze.”

Alexandra Ungureanu este dedicată 100% muzicii în această perioadă. În plină promovare cu noua piesa, ea pregătește multe concerte si stă în studio. “Am și playlist nou, care a suferit schimbări mari. Avem piese noi. Abia aștept să testăm pe public.” Mai mult, Alexandra punctează: “După 10 ani, poate că ar fi cazul să mai fac un nou disc. Până în iarnă, dacă nu, până la primăvară. Nu e chiar ușor. O să propunem să fie și pe vinil.”

Dacă vrei să afli povestea iei pe care a purtat-o Alexandra în studio, pentru cine bate inima artistei, cu cine și-a dorit să colaboreze și a făcut-o, pe cine vizează pentru featuring-uri, ce trupă ar fi vrut să vadă în concert dar nu a apucat, care e noua sa obsesie din zona alternativă, vezi VIDEO

Cât despre visurile Alexandrei Ungureanu… “Visez la o țară mai bună, mai frumoasă, la mai multă educație printre concetățeni. În general, noaptea visez muzică. Dar, acum fiind în promovare cu noua piesă, am coșmar că ajung la emisiune și nu apuc să mă machiez.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.