Meciuri spectaculoase în etapa a 5 – a a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile din etapa a cincea a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, Nobel reuseste inca o seara frumoasa in meciul cu Gothaer Asigurari 1. A fost un scor strans, insa la final scorul a inclinat cu 3-2 spre Nobel. Meciurile de simplu au fost sustinute in ordine de Lucian Acatrinei, Stefan Dragan, Claudiu Balta (NOBEL), respectiv Catalin Mihai, Leonid Dumitru, Silviu Puscasu (GOTHAER ASIGURARI 1). Meciul de dublu si cel decisiv s-a disputat intre Lucian Acatrinei – Claudiu Balta (NOBEL) si Leonid Dumitru – Catalin Mihai (GOTHAER ASIGURARI 1).

La masa alaturata WIPRO ROMANIA 1 reuseste o victorie impotriva HP INC ROMANIA 1 cu scorul de 3-2. In ordinea intrarii la masa de joc, meciurile au fost conduse de Rares Leorda, Fedi El-Dic, Norocel Balan (WIPRO ROMANiA 1) si de Ionut Pelin, Costel Stancu, Lucian Vasile (HP INC ROMANIA 1).

Meciul serii, cel mai spectaculos de altfel s-a incheiat cu o victorie muncita din greu pentru TELEKOM ROMANIA impotriva echipei ADOBE ROMANIA. Meciurile de simplu au fost disputate de Anisoara Calin, Lorin Budiu, Marius Tanasov (TELEKOM ROMANIA) si de Daniel Niculae, Bogdan Sandu, Uzoma Ogbonna (ADOBE ROMANIA). La frumosul si decisivul meci de dublu s-au intalnit echipele formate din Anisoara Calin – Lorin Budiu (TELEKOM ROMANIA) versus Bogdan Sandu – Daniel Niculae (ADOBE ROMANIA).

Ultimul meci din grupa A a fost castigat la masa verde cu scorul de 5-0 de catre echipa ADP, deoarece CYROM ROMANIA nu au putut alinia 3 jucatori la inceputul partidei.

În Grupa B, APA NOVA VEOLIA au venit cu ganduri mari si reusesc victorii pe linie. Astazi a fost randul celor de la NTT DATA. Scorul la final a aratat 4-1 in favoarea echipei APA NOVA VEOLIA. Meciurile de simplu i-a adus fata in fata pe Petre Luta, Adrian Poenaru, Adrinel Temereanca (APA NOVA) in duel cu Zsolt Gyerko, Ionut Mindru, Dan Tita (NTT FATA). Meciul de dublu s-a jucat intre Dumitru Costache – Adrinel Temereanca cu Zsolt Gyrenko – Ionut Mindru.

La masa alaturata s-a disputat inca un meci strans intre SAP ROMANIA si WIPRO ROMANIA 2, ultimii mentionati castigand partida cu scorul de 3-2. Meciurile de simplu i-a convocat la duel pe Sorin Radulescu, Cristiana Grigore, Alexandru Ispas (SAP ROMANIA) cu Mihai Tatulea, Vasile Moldovan, Aurel Scriculeac (WIPRO ROMANIA 2). Abia dupa meciul de dublu am aflat echipa castigatoare, acesta fiind purtat de Sorin Radulescu – Cristiana Grigore si Mihai Tatulea – Aurel Scriculeac.

La ultima masa din grupa B, MICROSOFT ROMANIA au fost in forma maxima si mai adauga o victorie cu scorul de 5-0 impotriva echipei GENPACT ROMANIA. La simplu, s-au aliniat la masa pe rand Erson Gunnur, Mirela Stoicescu, Mihai Stefanica (GENPACT) si Serghei Tihon, Atilla Kis, Mihai Morariu (MICROSOFT ROMANIA), urmand ca la dublu sa-si incinga paletele Erson Sadac – Mihai Stefanica versus Vlad Brezae – Paul Bondoc.

Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns