Lecţia de tenis a Simonei Halep cu Naomi Osaka în turneul de la Roma

Eleva lui Darren Cahill a jucat ca o mare campioană şi ca un adevărat Număr 1 Mondial, partida din turul doi de la Roma cu Naomi Osaka. Liderul mondial s-a impus mult mai repede decât au crezut specialiştii din tenis. Simona Halep şi-a anihilat adversara în minimum se seturi cu 6-1, 6-0.
Primul set începe cu un joc prudent de ambele părţi, dar treptat Simona începe regalul.
Sportiva din România îşi ridică repede nivelul de joc, alternează lungimea mingiilor, o aleargă pe adversară pe tot terenul şi punctează decisiv de câte ori se iveşte ocazia. Loviturile de rever practic o descurajează pe Naomi şi scorul urcă destul de repede la 4-1 pentru Simona. Constănţeanca serveşte necruţător şi încheie repede punctele în favoarea ei cu lovituri în cross. Japoneza cedează psihic şi pierde foarte repede primul set cu 6-1.

În manşa a doua jucătoarea noastră reuşeşte să menţină ritmul şi intensitatea loviturilor din primul set, în timp de adversara sa nu poate să facă faţă atacurilor şi loviturilor variate ale Simonei. Se ajunge destul de repede la 3-0, iar jucătoarea din Japonia ajunge din ce în ce mai greu la mingi şi nu-şi mai poate controla loviturile.
Simona nu-I lasă nici un game lui Naomi şi câştigă şi setul doi cu un categoric 6-0.
În turul trei al turneului din capitala Italiei, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea din partida dintre Donna Vekic şi Madison Keys.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.