VIDEO: Navi – ”Mă otrăvesc cu muzică”

Navi a fost invitata matinalilor Răzvan și Marius, animând dimineața de marți cu muzică bună și veselie.

La 1 an de la momentul lansării albumului său, “Songbird”, artista se pregătește să scoată un nou tiraj sub tutela Electrecord. Casa de discuri este cea cu care va colabora și pentru noul album pe care îl are în lucru.

Sursa foto: Barbu Silviu

“Am vrut să fie cei de la Electrecord, pentru că eu de mică mi-am dorit o casă de discuri de tradiție. Ei au făcut istoria muzicii în România.”

Mai mult, Navi are în plan să își transpună muzica și pe vinil: “Este în lucru, dar nu se va întâmpla în viitorul foarte apropiat.”

Navi pregătește cel de-al doilea album, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii: “Voi vorbi mai multe atunci când e gata de lansare. Nu prea îmi place să vorbesc până nu am lucrurile gata.”

Succesul pe care îl are, îl atribuie și echipei sale: “Am o echipă foarte frumoasă în spate, iar ei fac o super treabă. Am tot avut concerte, urmează și mai multe.”

Dacă vrei să afli despre participarea Navi la Eurovision, ce părere are despre câștigătoarea din acest an, de ce face doar piese de dragoste, cum a fost momentul live de improvizație din studio, ce ascultă când face curat, motivul pentru care cântă wild indie pop, vezi VIDEO.

Sursa foto: Barbu Silviu

Legat de numele piesei “Poison of choice”, Navi recunoaște: “Eu mă otrăvesc cu muzică și cu dragoste. Acum 4 ani aș fi dat o listă ce nu se putea spune la radio; acum, când am chef de un pic de “depravare”,… un pic de alcool și nopți nepierdute. Nu mai fac prostii.”

Pe timpul verii, Navi are planuri legate doar de muzică: multe concerte și activitate în studio: “Nu plec la soare, pentru că urăsc bronzul. Îmi place să am pielea albă. Iubesc să mă bălăcesc, dar nu zac precum pleașca la plajă.”

Lasă un răspuns