SRD a lansat o nouă ediție a campaniei Euromelanoma Day

Societatea Română de Dermatologie (SRD) a lansat astăzi o nouă ediție a campaniei Euromelanoma Day pentru prevenția cancerului de piele și a dat startul consultațiilor gratuite în mai multe orașe din țară.

Astfel se va derula o campanie de consultații gratuite în următoarle locații: unități de învățământ, precum școli, licee, în perioada mai-iunie 2018, în orașele: București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Constanța, Oradea, Sibiu și Craiova, unități de producție, sedii de companii și pe litoral, simultan în trei stațiuni: Mangalia, Jupiter și Venus.

În aceste locații se vor deplasa medici dermatologi pentru a acorda consultații gratuite si informații despre cancerul de piele.

Astfel, pe litoral, în stațiunile menționate, consultațiile vor avea loc în perioadele: 27-29 iulie, 3-5 august și 17-19 august în intervalul 08:00-12:00 și 15:00-18:30 și vor fi amenajate 3 puncte de consultații unde 12 medici dermatologi din țară, câte patru în fiecare stațiune, vor oferi consultații și informații gratuite pacienților, dar și turiștilor doritori de investigații de prevenție.

Pe lângă informații legate de depistarea melanomului și prevenirea cancerului cutanat, aceștia vor mai primi și mostre de creme fotoprotectoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.