Se anunță încă o seară frumoasă cu meciuri incendiare în etapa a 5-a a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a cincea a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, NOBEL va da de greu în meciul cu GOTHAER ASIGURĂRI 1, însă rămâne de văzut dacă scorul final va înclina balanța în favoarea lor. La masa alăturată, mingea va sări de la WIPRO ROMÂNIA 1 la HP INC ROMÂNIA 1, ambele echipe dorind să adune cât mai multe puncte.

În continuare, CYROM ROMÂNIA promit un meci spectaculos cu ADP, iar TELEKOM ROMÂNIA speră să își păstreze titlul de lider în grupă după primele 4 etape și vor juca astăzi cu ADOBE ROMÂNIA.

Primul meci frumos din grupa B se va disputa între APA NOVA VEOLIA și NTT DATA. La masa vecină, SAP ROMÂNIA dorește o victorie împotriva WIPRO ROMÂNIA 2, dar abia la finalul serii aflăm dacă o vor putea obține.

O altă întâlnire interesantă este și meciul dintre OPTAROS și GOTHAER ASIGURĂRI 2, care dorește să ajungă cât mai sus în clasament. Ultima partidă din această seară aduce față în față două echipe ambițioase, GENPACT ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA.

Deoarece sunt 18 echipe înscrise în această ediție de primăvară-vară, din cele două grupe, vor sta pe rând câte o echipă, astăzi fiind rândul echipelor HPE și HP INC ROMÂNIA 2.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.