Încă o etapă scursă din returul Campionatului de Fotbal Sports Events

În Liga 1, Radio România nu reușește să își ia revanșa în fața campionilor nici în meciul retur. La capătul unui meci echilibrat, Apa Nova câștigă cu 2-1, distanțându-se la 2 puncte de principalii urmăritori în urma semieșecului înregistrat de cei de la VTM.

Un meci spectaculos a opus Cyrom și Kruk. Nivelul de joc a fost unul ridicat, ambele echipe având prestații bune, cu un plus însă în favoarea celor de la Kruk care deși au avut și un om eliminat pentru o perioadă de 5 minute, au reușit să gestioneze foarte bine partida și să se impună destul de clar cu 5-3.

Surpriza serii a fost consemnată în disputa dintre VTM și UPC. Vulpoii au intrat foarte relaxați în teren mai ales după succesul important din etapa trecută în fața campioanei. S-au lovit de o echipă cu un joc peste nivelul arătat până acum, care a oferit o replică excelentă aseară. Scorul final a fost 5-5 iar în urma acestui rezultat UPC are toate motivele să spere în continuare la salvarea de la retrogradare.

Meciul dintre Deloitte și HP Inc. a fost amânat pentru o dată viitoare.

În Liga 2, NTT Data sparge gheața în retur cu victoria clară în fața celor de la Claim Expert cu 9-1 și continuă astfel să spere la un loc în primele 4 cu toate că jocul rezultatelor nu i-a ajutat în această etapă, distanța față de acesta menținându-se la 6 puncte. L-am putut remarca pe Sidime Alhassane autor a 4 goluri aseară.

Cele 5 goluri înscrise de Bitdefender nu au fost de ajuns pentru a învinge Adobe care înscrie și ea în alte 5 rânduri, consemnând egalitatea la finalul celor 40 de minute de joc. Adobe este la al doilea meci consecutiv fără victorie, astfel că pierd prima poziție în clasament în favoarea ING Bank care profită de neprezentarea celor de la SAP.

Microsoft are o prestație foarte bună într-un meci extrem de important în fața HPE pe care îi învinge cu 7-2. În urma acestui deznodământ ecuația în privința ultimei poziții ce duce la baraj s-a rezolvat în mare măsură.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.