VIDEO: Claudia Pavel: “Muza este cam tot ceea ce ne înconjoară”

Luni, matinalii Răzvan și Marius au dat “Bună dimineața, București!” alături de Claudia Pavel, Luft, Amatis și noua piesă – “Muza ta”.
Muza, esențială pentru artiști, o înconjoară permanent pe Claudia. “Este cam tot ceea ce ne înconjoară. Tot ce mă face fericită reprezinta muza mea: copilul meu, locul unde locuiesc, oamenii care mă inconjoara…totul.”

Claudia Pavel recunoaște că se află într-o permanentă căutare de piese. “Chiar dacă scoatem o piesă la două – trei luni, noi avem mai multe lucrate.”

Dacă vrei să afli cum a fost experiența Exatlon, cine a fost muza artistei pentru noul single, cu cine va face piesă pentru Eurovision, vezi VIDEO

Despre subiectul momentului, Eurovision, Luft a spus: “Pentru mine, a câștigat Germania. Nu are legătură că sunt neamț. Mi-a plăcut foarte mult și Austria. Putem să îi dăm credit câștigătoarei. Piesa e foarte tare, e îndrăzneață și crazy. De aceea a și prins. Piesa ei a fost ușor de reținut. Nu este favorita mea, dar îmi place.”

Diferența mare dintre votul juriului și cel al publicului a fost explicată de Luft. “Eu nu mai știu să mă bucur foarte mult de muzică, ca atunci când eram copil. Din cauza multor chestii analitice, care îmi vin. Încep să analizez totul. Oamenii care fac muzică, așa ca mine, privesc muzica altfel. Foarte mulți producători, inclusiv eu, așa fac. Oamenii care ascultă trebuie să dea verdictul.”

Pe mai departe, Claudia Pavel pregătește piese noi, concerte. “Sunt și mămică iar asta îmi ocupă tot timpul.”
Luft nu renunță la Eurovision nici anul acesta. “Nu mă las, chiar dacă nu câștig.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.