Wonders of Fortune

Sursa foto: Facebook/Wonders of Fortune

Wonders of Fortune este o variantă de Jackpot virtual și poate fi jucat free pe Facebook, putând fi accesat din secțiunea jocurilor Instant. L-am ales pentru rubrica “Bine de Jucat” pentru că este, în primul rând, un joc interactiv, tot ceea ce realizați în joc având și un impact considerabil asupra altor gameri care și-au făcut și ei cont.

Având doar trei sloturi și nu cinci, cum au majoritatea Jackpot-urilor de pe Facebook, Wonders of Fortune ne oferă posibilitatea de a realiza mult mai des combinații câștigătoare, fiecare dintre acestea având roluri complet diferite. O formație de 3 ratoni, de exemplu, ne va pune în ipostaza de a căuta comori în orașele altor jucători. Cu o formație de 3 scuturi obținem o extra-protecție pentru orașul nostru, în timp ce o formație de 3 bulgări de foc ne va permite să atacăm un oraș advers. Toate aceste atacuri nu sunt anonime, așa cum se întâmplă în alte jocuri. De fiecare dată vom ști exact cine ne-a atacat, astfel că putem folosi opțiunea “Revenge” ori de câte ori avem impresia că ne-a fost știrbit prea mult orgoliul.

Câteva precizări legate și de orașul pe care îl construim și apărăm. Există 5 structuri principale, fiecare având 5 stadii de dezvoltare. În momentul în care orașul este upgradat complet, vom trece la următorul oraș, unde vom reîncepe de la zero toate operațiunile. Nu există riscul de a ne plictisi, orașele sunt diferite și clădirile de asemenea. Vom avea la dispoziție o citadelă romantică, pentru îndrăgostiți, apoi un oraș egiptean, unul indian, unul desprins din vestul sălbatic și așa mai departe.

Bonusurile daily sunt și ele extrem de importante, mai ales că reprezintă o sursă sigură de câștig. Și o ultimă precizare, Wonders of Fortune nu este un time consuming game, la fiecare oră primim un bonus de doar 5 spins astfel că, dacă vrem să dăm vina pe cineva pentru că nu avem mult timp liber la dispoziție, va trebui să găsim un alt joc.

Lasă un răspuns