Am aflat podiumul Campionatului Corporate de Baschet Sports Events!

Aseară, pe suprafața de joc a terenului de baschet din incinta Complexului Premium Wellness Institute, au avut loc ultimele întâlniri din această ediție a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events.

În prima fază, s-au întâlnit ADOBE ROMÂNIA cu NOBEL, respectiv UNICREDIT BANK cu NTT DATA. Pentru a trece mai departe, toate cele 4 echipe participante au oferit tot ce au avut mai bun în timpul confruntărilor.

Meciul dintre ADOBE ROMÂNIA și NOBEL, s-a terminat la 1 punct diferență în favoarea NOBEL. Cele 12 puncte, au fost marcate de: GHIORGHIU B., NECULA R., MICAIAH P. și VINATORU C. Echipa ADOBE ROMÂNIA, a aranjat în fața coșului pe MANOLIU E., NASTASE L. și FUNDUIANU A.

La Panoul numărul 2, întâlnirea a fost câștigată cu 15-8 în favoarea UNICREDIT BANK. Reprezentanții învingătoarei, au fost: PAVEL L., EPURE R., GABUREANU O., CIOCOIU C. și PANESCU A. Băieții de la NTT DATA, a avut ca și marcatori pe MINDRU I., ISTRATE I., GUTAUSKAS M. și VYTAUTAS N.

În urma disputării celor 2 Semifinale, au avut loc FINALA MICĂ respectiv FINALA MARE.

Jocul prestat în FINALA MICĂ a fost unul foarte echilibrat, însă ultimul punct marcat de FUNDUIANU A., o trimite pe ADOBE ROMÂNIA pe podium, meciul dintre aceștia terminându-se 12-11.

În FINALA MARE am avut parte de un joc încins, ambele echipe dorindu-și să urce pe primul loc al podiumului, însă acest lucru a fost imposibil. UNICREDIT BANK se remarcă cu scorul de 10-7, în defavoarea NOBEL.

După decernarea celor 3 locuri ale podiumului, a fost oferit și un premiu special pentru MVP-ul Campionatului, acesta fiind înmânat jucătorului PAVEL MIHAI-LUCIAN, membru al echipei UNICREDIT BANK.

Mulțumim tuturor echipelor participante și îi așteptăm în următoarea ediție cu mai multă energie și putere pentru a ocupa următorul podium.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.