VIDEO: Delia Rus: ”Nu vreau să mă mărit acum”

Răzvan și Marius au fost cu ochii la Delia Rus. Invitata matinalilor a povestit despre cum e viața la 21 de ani, de ce are pretenția ca iubitul să aibă ochii la ea și care îi sunt planurile.

”Ochii la mine” este despre finaluri în relații, despre cum era fericirea în doi. Deși mesajul piesei este trist, Delia Rus se declară o persoană care adoră fericirea. “De aceea mi-am scris Fericire pe gât. Mă întristează foarte multe lucruri, dar încerc să fiu veselă tot timpul și îmi țin tristețea pentru mine, acasă.”

O fire optimistă și veselă, atunci când nu face muzică, artista este consilier vestimentar pentru mirese. “Este amuzant să lucrez în acest domeniu. Mă și inspiră când scriu muzică. Având 21 de ani, nu aș vrea să îmi găsesc acum bărbatul ideal. Nu vreau să mă mărit acum.”

Dacă vrei să afli cum a fost la filmările clipului single-ului “Ochii la mine”, ce și de cine îi place în muzică, cum a început să cânte, vezi VIDEO

Legat de piesă, Delia Rus spune că este o muzică pentru cine are suflet. “Ideea este să simți. Eu pun foarte mult accent pe versuri. Mă intersează mult povestea din spate.”

Piesa “Ochii la mine” a fost produsă de către cei de la DeMoga, fiind featuring cu Tranda.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Foto credit: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.