Hearthstone: The Witchwood – Partea a II-a

Sursa foto: www.eurogamer.net

Discutam în rubrica trecută despre noul expansion Hearthstone și pot să vă spun că împărtășesc opinia multor gameri care consideră că “Baku the Mooneater” este cea mai solidă carte din acest expansion. Este o carte din categoria “Start of Game” care, dacă aveți un pachet format doar din cărți odd-cost, upgradează de-a lungul întregii partide abilitatea eroului nostru. Magul va da 2 damage în loc de unul, paladinul va summona 2 squire șamd. Cartea este “beast”, astfel că hunter-ul se va putea folosi și de companionul reprezentat de această carte și nu doar de upgrade-ul de 3 damage pe eroul advers. Și vă rog să mă credeți, poate că pentru multă lume pare o întreagă babilonie ce spun eu aici, dar pentru comunitatea uriașă de fani Heartstone din România aceste cuvinte reprezintă limbajul de zi cu zi.

V-aș sugera, dacă aveți “Baku the Mooneater” și doriți să vă construiți un pachet pe baza acestei cărți, să includeți și “Clockwork Automaton” în acest pachet. Cartea dublează healing-ul și damage-ul abilității eroului astfel încât magul va putea să dea 4 damage, un lucru ce poate cântări greu în economia partidei. Evident, cartea ar trebui să fie foarte bine protejată, eventual cu un taunt de susținere, pentru că adversarul va considera distrugerea ei o prioritate.

“Chameleos” este de asemenea o carte de mare importanță. Este un “beast” spion, care se transformă la fiecare tură într-una din cărțile aflate în mâna adversarului. Pentru jucătorii de cursă lungă, cei care prefer să ajungă în zona de 10 mana, “Emeriss” este fără doar și poate un must be. O carte foarte puternică în sine, cu 8 atac și 8 defense, “Emeriss” va dubla atacul și defense-ul tuturor minionilor pe care îi avem în mână. Iar dacă nu aveți încă “Face Collector”, vă recomand să o craftați cât se poate de repede, este o carte echo care costă doar 2 mana și al cărei “Battlecry” vă adaugă o legendară. La modul ideal, pe mana 10, puteți cu o singură carte să adunați 5 legendare. Și cum spuneam, babilonie curată, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.