Campionatul de Fotbal Sports Events continuă cu o nouă etapă

Competitia Sports Events continua astazi la locatia de desfasurare Sud Arena.

In Liga I, capul de afis il reprezinta intalnirea dintre Radio Romania si Apa Nova. Cu o victorie, primii se pot apropia la doar 3 puncte in conditiile in care au si un meci mai putin disputat.

Cyrom si Kruk vor oferi un duel pentru lupta la retrogradare. Trei puncte vor fi o adevarata gura de oxigen pentru oricare dintre ele.

O misiune foarte grea are UPC importiva VTM, echipa care vine dupa o victorie foarte importanta in fata campioanei.

Un meci interesant se anunta partida dintre Deloitte si HP Inc. Avem multe motive sa credem ca echilibrul va fi cuvantul de ordine, ambele venind dupa prestatii bune etapa trecuta cand au reusit victorii. In caz de succes al celor de la Deloitte, fiecare dintre cele 2 echipe va avea cate 10 puncte acumulate in clasament.

Liga II promite si ea dueluri stranse. Adobe vs. Bitdefender va fi o intalnire echilibrata cu siguranta. In cazul unei victorii gazdele isi pot indeparta adversarii de locurile direct promovabile, dar cei de la Bitdefender isi pun mari sperante in acest joc, etapa trecuta avand dovada clara ca Adobe nu este de neinvins.

Ing Bank vrea sa isi continue parcursul pozitiv si sa faca uitata cat mai repede singura sincopa din meciurile disputate pana in prezent. Astazi adversarul se numeste SAP.

Microsoft, dupa victoria de senzatie din etapa precedenta, intalneste o alta echipa cu pretentii in actuala editie, HPE. Acesta va fi cu siguranta un duel edificator pentru ocuparea ultimului loc ce duce la baraj.

Claim primeste vizita NTT Data si tinteste victoria pentru a scapa de ultima pozitie in clasament.

Rezultatele etapei le vom afla diseara incepand cu ora 20.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.