VIDEO: Seredinschi – “Eu mă exprim prin muzică”

Săptămâna a debutat cu o piesă de dor. A lui Seredinschi. Răzvan Petre a aflat povestea din spatele dorului artistului, care a generat single-ul său. Despre “Piesa mea de dor”, ce deja a înregistrat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Despre planurile lui Seredinschi și noul proiect “Mamma Mia”, s-a povestit în matinalul “Bună dimineața, București!”.

“Am scris piesa și apoi m-am gândit să dau și anunț la ziar. Mesajul trebuia să fie unul cu impact”, spune artistul, deși nu vrea să dezvăluie identitatea celei care i-a fost sursă de inspirație.

“Vreau să țin secret numele ei. Noi aveam un an de relație și s-a pus problema de a ne despărți. Mi-a spus că niciodată nu o sa poată să mă vadă cu altcineva, deci nu mai poate comunica cu mine. Eu sunt mândru de tot trecutul meu. Dacă acei oameni nu erau acolo, nu eram eu aici.”

Sebastian Seredinschi a scris “Piesa mea de dor” împreună cu Smiley și cu Juno. Spune că are un mesaj care trebuie dat mai departe. De altfel, artistul susține că tot ceea ce scrie este inspirat din propria viață.

“Eu mă exprim prin muzică. Scriu din viața personală și din propriile experiențe. Altfel, mi se pare că sunt fals.”

Dacă vrei să afli ce pregătește pentru vară, care este povestea single-ului, cui îi este recunoscător, cum sună anunțul dat la ziar, cum ar reacționa în cazul în care s-ar întâlni întâmplător cu femeia pentru care a scris piesa, vezi VIDEO.

Sebastian face parte din echipa HaHaHa Production cu care colaborează excelent.

“Voiam să încep cu un LP, dar lucrurile nu depid doar de mine. Lucrez cu niște oameni care știu cel mai bine ce e de făcut.”

Își dorește foarte mult să facă și featuring-uri, iar acest moment nu este departe: “Feli mi-a spus că vrea să facem împreună o variantă la piesa mea. Nu știu ce va fi, dar o iasă genial!”

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Lasă un răspuns