UPDATE: Participare record la crosul VeteRun

UPDATE: Peste 3.000 de persoane au participat, astăzi, la crosul VeteRun, organizat de Ministerul Apărării Naţionale în Parcul Herăstrău din Capitală.
Ministrul Mihai Fifor a precizat că a fost depăşit recordul de participare din urmă cu un an, ceea ce arată că „bucureştenii sunt alături de această idee”.

„Cred că fiecare participant a câştigat astăzi şi îl felicit pe fiecare în parte. (…) Este o zi minunată, o zi în care suntem alături de mii de bucureşteni în Parcul Herăstrău. Am arătat încă o dată că ştim să ne respectăm veteranii şi vom face lucrul acesta în fiecare an”, a mai spus Fifor.

El i-a premiat pe câştigătorii concursului cu diplome şi medalii, în timp ce seniorii participanţi la cros au primit aprecieri şi premii simbolice.

—————

La această oră se dă startul Crosului Veteranilor.
Întrecerea este organizată de Ministerul Apărării, Primăria Capitalei și Clubul Sportiv Municipal București și își propune să ofere locuitorilor Capitalei ocazia de a-și arăta respectul și prețuirea față de veteranii celui de-Al 2-lea Război Mondial.

Se aleargă pe traseul Piața Presei, Kiseleff, Arcul de Triumf, Piața Victoriei și înapoi prin Aviatorilor, Constantin Prezan și Kiseleff.

Poliția Rutieră a restricționat traficul pe traseul de deplasare și le recomandă șoferilor să ocolească zona.

În fața pavilionului H din Parcul Herăstrău are loc și o expoziție de tehnică militară, ne-a transmis Radu Șofran.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.