VIDEO: Campanie umanitară pentru ajutorarea Militarilor Veterani cu Dizabilități

O inițiativă de suflet a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” Izvorâtorul de Mir”, este de a reuși la sfârșitul anului să deschidă porțile PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE ȘI REFACERE din România al celor care au luptat în Teatrele de Operații și care au rămas cu sechele pe trup și suflet pentru tot restul vieții, având ca scop recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani și a militarilor răniți cât și a celorlalți membrii ai asociației.

Este vorba de oameni care au luptat și pentru binele nostru al tuturor, pentru liniștea copiilor noștri, care au respectat jurământul depus, indiferent de vremuri sau stare.
Împreună putem să-i ajutăm să ducă o viață normală, să se poată trata în România alături de familiile lor, sub deviza „DAR DIN DAR SE FACE RAI”!
Iar pentru militarii veterani ai Teatrelor de Operații RAIUL înseamnă să se poată trata alături de familie, să spună „TE IUBESC” oricând copiilor, soției sau părinților.

Putem dona pentru Primul Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD), 2 EURO, prin SMS la 8833.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.