VIDEO: Andra – ”Pe 30 septembrie am concert de muzică populară, cu ocazia Centenarului”

“Ar trebui să încep să le cânt copiilor doine. Am crescut într-o familie unde se ascultă muzică populară. Eu iubesc muzica populară și de aceea m-am gândit să fac și un concert. Eu cânt de mai bine de 20 de ani, dar oficial de aproximativ 17.”

Săptămâna nu se putea încheia mai potrivit. Prezența plină de viață a Andrei ne promite un weekend plin de zâmbete. Invitata matinalilor Răzvan și Marius a povestit despre noile proiecte si a explicat ce crede ea despre indiferență, titlul noului single al artistei.

Legat de numele piesei, Andra a spus: ”Nu știu cum de cânt eu piesa cu indiferența, că eu nu sunt o persoană indiferentă. Îmi pasă de toți cei din jurul meu. Le cânt celor care sunt indiferenți, mai ales în relații. A fi indiferent e o strategie greșită. Eu pun mult suflet! Sunt o fire pupăcioasă și poate de asta nu sunt de acord cu indiferența.”

În toată această perioadă, Andra a acumulat foarte multe premii. Nu le știe numărul, însă a spus că premiul pentru ”Cea mai bună piesă la refren”, primit la Premiile Muzicale Radio România, i l-a dat lui Marius Moga.

”Mi s-a părut corect. Doar a contribuit. S-a bucurat foarte mult. «Chiar mi-l dai tu mie?!»

Dacă vrei să afli care este obsesia Andrei, ce a făcut la concertul lui Liviu Teodorescu, ce gen de artist se consideră a fi, care este părerea despre a preda lecții de canto, ce și-ar fi dorit părinții ei să profeseze, dacă va mai participa la Eurovision, pe cine admiră din muzica internațională vezi VIDEO.

Andra a aflat de la matinali ce și-ar fi dorit Cătălin Măruță să profeseze: ”Nu știam că soțul meu a vrut să se facă pilot de carturi! Uite, după atâția ani de căsnicie aflu și eu asta.”

Andra are multe planuri, urmând o perioadă cu multe proiecte musicale.

”Pe 3 iunie cânt la Londra pe Arena O2. Organizatorii ne-au propus să mai facem încă un eveniment și asta ne-a dat încredere. Pe 10 iunie suntem la Bacău. Mai avem și la Galați. Pe 30 septembrie avem un concert de muzică populară tradițională, cu ocazia Centenarului. O să fie un concert pe sufletul meu! Eu am crescut nu doar cu muzica ardelenească, deși sunt ardeleancă. O sa fie momente despre țara noastră, despre noi ca și români, momente cu muzică frumoasă, despre ceea ce ne definește – folclorul nostru. O iubesc foarte, foarte mult pe Sava Negrean-Brudașcu. Știe să fie artist adevărat. Promit o experiență de neuitat la Sala Palatului. Suntem în discuții și cu un club din Roma.”

Fanii o iubesc atât de mult încât mulți dintre ei și-au tatuat numele său.: ”Am descoperit foarte mulți fani tatuați cu numele meu sau cu logo-ul meu. Le-am zis: «Sunteți siguri de ceea ce ați făcut? Nu o să vă pară rău?» Și ei spun: «Niciodată!»”.

Lasă un răspuns