Let’s Farm

Sursa foto: Facebook/Let's Farm

AdVenture Capitalist este unul dintre jocurile pe care le-am prezentat în urmă cu ceva vreme. Nu vă îngrijorați, nu s-a întâmplat nimic cu el, jocul o duce în continuare foarte bine și se bucură zilnic de prezența a sute de mii de utilizatori. M-am gândit însă că poate nu toată lumea apreciază jocuri care tratează sectorul industrial, cu afaceri în domeniul petrolier sau al construcțiilor de mașini. Poate că sunt gameri care îndrăgesc mult mai mult agricultura, jucători cărora lucrul pe ogorul virtual le aduce mai multe satisfacții. Drept pentru care astăzi mă revanșez și vă prezint “Let’s Farm”.

Sistemul de joc este similar cu cel din AdVenture Capitalist. Plecăm de la o singură afacere, o parcelă cu șofran care produce doar câteva monezi în fiecare secundă. După ce upgradăm de câteva ori parcela pentru a câștiga monezi suplimentare, ne vom permite să achiziționăm și o parcelă care produce mazăre. Un pic mai târziu, când vom fi și mai înstăriți, va urma parcela cu porumb. Apoi staulul cu vaci, stâna de oi… Și tot așa, până când vom ajunge să controlăm toate afacerile posibile din Let’s Farm.

Foarte important în acest joc este și aportul managerilor de parcelă (cum sună…). Aceștia, odată angajați în câmpul muncii, vor avea grijă zi și noapte ca nimeni să nu stea locului. Nu contează dacă nu intrăm în joc o vreme mai îndelungată, ei se ocupă în lipsa noastră de afaceri și toată lumea muncește până la epuizare și dincolo de ea. Nouă ne va rămâne doar misiunea de a aduna suma de bani câștigată până în momentul în care suntem log in.

Așa că dacă e, dăm și cu sapa pe calculator, nu e nicio rușine. Amintiți-vă doar cât s-a muncit în Farmville, în condiții grele și cu prieteni de pe Facebook care din răutate nu-și făceau și ei cont ca să ne ajute. Pe lângă toate acestea, Let’s Farm va fi floare la ureche, vă garantez acest lucru.

Lasă un răspuns