S-au încheiat etapele din faza grupei pentru Campionatul de Baschet Sports Events!

Aseară, pe suprafața de joc a terenului de baschet din incinta Complexului Premium Wellness Institute au avut loc ultimele întâlniri din faza grupei pentru Campionatul Corporate de Baschet Sports Events.

În prima fază, au fost anunțate meciurile câștigate la masa verde. ADOBE ROMÂNIA, NTT DATA, UNICREDIT BANK și NOBEL, au câștigat meciurile cu 11-0 (forfait) prin neprezentarea adversarilor de la HP INC ROMÂNIA și SAP ROMÂNIA.

Primul meci disputat a fost adjudecat de NTT DATA cu scorul de 13-4, contra HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, victoria acestora aducându-le și un loc în semifinală. Coordonați de căpitanul Mindru I., colegii săi reușesc să marcheze astfel: Vytautas N. 7 puncte, Gutauskas M. 4 puncte și Istrate I. 2 puncte. Cele 3 puncte marcate de Huianu B. și Chiriac M., nu au fost suficiente pentru a câștiga HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.

Al doilea meci al serii a fost dominat de NOBEL, aceștia reușind să învingă cu 17-6 contra MICROSOFT ROMÂNIA. Marcatorii echipei câștigătoare sunt Ghiorghiu B. cu 5 puncte, Micaiah P. cu 6 puncte și Necula R. tot cu 6 puncte. Aceștia au fost ajutați în teren și de Vinatoru C. și Percu C. Marcatorii învinsei au fost: Ganescu A. 5 puncte și Moraru M. 1 punct. Pe terenul de joc au mai activat Dita A., Stanga A. și Zamfir S.

Urmatorul meci înregistrat a fost al celor de la ADOBE ROMÂNIA vs. MICROSOFT ROMÂNIA. Cei de la ADOBE ROMÂNIA si-au adjudecat victoria cu scorul de 13-7 puncte. Principalul marcator al acestora fiind Nastase L. cu 6 puncte, urmat de Funduianu A. 4 puncte, Dita A. 2 puncte și Stanga A. 1 punct.

Penultimul meci al serii s-a încheiat cu 18-2 în favoarea NOBEL, rivala fiindu-le HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. Cele 18 puncte marcate au fost împărțite astfel: Ghiorghiu B. 7 puncte, Necula R. 5 puncte, Vinatoru C. 5 puncte și Micaiah P. 1 punct. Marcatorul echipei adverse a fost Gheorghe V. cu 2 puncte.

Ultimul meci al serii le aduce celor de la UNICREDIT BANK și cea de-a șaptea victorie consecutivă, aceștia reușind să înregistreze și cel mai mare punctaj din această ediție, 21-3 se termină meciul contra adversarilor de la MICROSOFT ROMÂNIA. Jucătorul Pavel L. (UNICREDIT BANK) a marcat 7 puncte, urmat de Gaureanu O. cu 7 puncte, Epure R. 6 puncte și Panescu A. 1 punct. Marcatorii adversarei au fost Ganescu A. 2 puncte și Dita A. 1 punct.

În urma disputării celor 7 etape, UNICREDIT BANK, NOBEL, ADOBE ROMÂNIA si NTT DATA, se vor duela în semifinale.

Podiumul Campionatului, îl veți afla dacă rămâneți conectați online cu BUCUREȘTI FM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.