VIDEO: Giulia – “Vin vineri și fac matinal”

Giulia le-a dat fiori matinalilor Răzvan Petre și Marius Stoica. Ea a venit în studioul BeFM cu noul single și cu cadouri-surpriză pentru cei doi realizatori ai “Bună dimineața, București!” iar, în semn de mulțumire, ei au luat-o la întrebări.

Despre ținuta ei au aflat că a fost compusă pe loc: “M-am trezit prea brusc, m-am uitat în șifonier și am zis…cu ce să mă îmbrac? Și gata.”

Turbanul purtat de artistă și platformele i-au fascinat pe Răzvan și Marius.

Pentru că Giuliei nu îi place să se trezească dimineața, Răzvan Petre a invitat-o vineri să realizeze matinalul alături de Marius Stoica. Artista a fost de acord, cu o singură condiției: “Eu vin vineri și fac matinal, iar săptămâna viitoare stați voi o zi întreagă cu copiii.”

Dacă vrei să vezi cum s-a descurcat Giulia la quiz-ul “Cea mai bună gospodină”, dacă mai cântă cu DJ Project, ce vrea să facă cu tricourile oferite cadou matinalilor, de ce se lansează piesele foarte greu, dacă are în plan o reuniune cu fostele colege din Candy, care este următorul subiect de vlog, vezi VIDEO.

Noul single, “Îmi dă fiori”, este creat încă din decembrie dar a fost lansat în martie. Versurile și muzica sunt semnate de către Irina Rimes. Giulia a recunoscut că multe lucruri îi dau fiori, însă “ultima dată când am simțit fiori a fost săptămâna trecută, când a avut fetița noastră, Antonia, primul concurs de gimnastică ritmică. Și aveam foarte multe emoții pentru că nu ne așteptam să fie atât de concentrat. Am crezut că o să piarda… na, are 6 ani, primul ei concurs.”

Pentru următoare perioadă, Giulia precizează: “Am o gașcă de negrii mititei pe plantație și lucrează de zor. Nu, nu! Glumesc! Urmează o perioadă aglomerată și nu ne-am gândit la viitorul single. Am vrea să plecăm și cu copiii în vacanță.”

Până atunci, Giulia ne va bucura cu noua piesa, “Îmi dă fiori” – piesă ce se bucură și de videoclip.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Foto credit: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.