VIDEO: Curse ilegale de mașini pe străzile Capitalei

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat două autoturisme pe Șoseaua Gării Cățelu, orientate cu fața către Șososeaua Dudești-Pantelimon.

Cele două vehicule se aflau oprite în banda I și II, având motoarele pornite și ocupanții la volan. La scurt timp, acestea au demarat brusc, iar polițiștii au înregistrat deplasarea lor cu o viteză de aproximativ 150 km/h.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au pornit în urmărirea lor, reușind oprirea și identificarea celor doi conducători auto în vârstă de 27 și 22 de ani din București. Pe numele acestora a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 339 aliniatul 2 din Codul Penal.

Totodată, celor doi șoferi le-au fost reținute permisele de conducere și le-au fost înmânate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.