Snake Mania

Sursa foto: Facebook/Snake Mania

Sunt sigur că vă mai amintiți de clasicul “Snake”, un joc în care șarpele pe care ne chinuiam să îl manevrăm trebuia să mănânce toate obiectele care îi ieșeau în cale și care își mărea lungimea de fiecare dată când înghițea câte ceva. În “Snake”, jocul se termină doar atunci când șarpele nostru se lovea cu capul de propriul lui corp. Pentru cei mai tineri, probabil că un astfel de joc pare a fi unul venit din preistorie și chiar așa și este, dar în acele vremuri “Snake”, “Tetris” sau “Galaxians” erau la fel de importante și de moderne pentru noi cum este acum „FIFA 2018” pentru ei.

“Snake Mania”, un joc pe care îl putem juca pe Facebook, este “Snake”-ul adus la zi. Iar acest lucru înseamnă, în primul rând, PvP Combat. Șarpele nostru clasic nu se mai află într-o călătorie solitară, principiul de a hăpăi tot ce găsește s-a păstrat doar că de această dată el poate mânca și șerpii controlați de jucătorii adverși. Pentru a distruge un șarpe inamic, acesta va trebui adus în situația de a intra cu capul în corpul șarpelui nostru. În mod cert, adversarii noștri nu doresc ca acest lucru se întâmple. Dacă reușim totuși să nimicim toate aceste reptile, va trebui rapid să le și înghițim, lungimea și mărimea șarpelui nostru sporind astfel în mod semnificativ.

Există mai multe ligi valorice în care putem activa. Vom porni de la liga de bronz, din care putem promova în cea de argint doar dacă vom reuși să terminăm pe primul loc în clasament în trei confruntări diferite. După argint urmează aur, platină, diamant ș.a.m.d.

Ar putea fi considerată și o scuză pentru că mă mai joc așa ceva, dar explicația oficială de la final de rubrică este că “Snake Mania” are deja peste 4 milioane de utilizatori. Drept pentru care, dacă vreți să fiți prea critici, vă rog să luați pe altcineva la rost. Doar aveți de unde alege…

Lasă un răspuns