Campionatul de Fotbal Sports Events continuă în forță cu ultima etapă din tur

Campionatul Sports Events continuă azi cu etapa 7, ultima a turului.

Deloitte și Kruk luptă pentru a se ridica în clasament, adversare de această dată fiindu-le puternicele echipe VTM și Apa Nova care deja au luat un avans considerabil în ierarhie.

HP Inc. și Radio România anunță un meci în care fiecare echipă speră la cele 3 puncte puse în joc mai ales că va fi disputa pentru ultima poziție a podiumului.

Cyrom și UPC au adunat o singură victorie până acum și cu siguranță își pun mari speranțe în meciul direct din această etapă.

În Liga 2 este programat cel mai așteptat meci de până acum, conform clasamentului, întâlnindu-se ocupantele primelor 2 locuri, ING Bank și Adobe, care sunt despărțite în prezent doar de golaveraj. Se vor întâlni cea mai bună apărare cu golgheterul la zi al seriei, astfel încât avem și mai multe premise pentru un meci cât se poate de frumos.

Meciuri echilibrate valoric vor fi întâlnirile dintre SAP și NTT Data și Claim cu HPE, victoria putând veni din orice parte dacă ne uităm la parcursul de până acum al celor 4 echipe.

Disputa dintre Microsoft și Bitdefender va fi duelul pentru locul 3 în clasament. Primii vin cu un moral foarte bun după victoria înregistrată etapa trecută, spre deosebire de adversari care au avut parte de o înfrângere destul de clară.

Deznodământul meciurilor le aflăm diseară începând cu ora 20:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.