Ambiția, fair play-ul și buna dispoziție au fost la putere în etapa a treia a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile etapei a patra ale Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, NOBEL își continuă seria de victorii cu cei de la ADP, însă nu a fost un meci ușor, iar asta dovedește scorul de 3-2. La meciurile de simplu, schimbul frumos de mingi a avut loc între Bianca Negru, Claudiu Balta, Ștefan Drăgan (NOBEL) contra lui Bogdan Cioriceanu, Cosmin Holbia, Leonard Chiru și Cristian Radu (ADP). Meciul de dublu a fost relaxarea de după furtună, punctele împărțindu-se între Claudiu Balta – Ștefan Drăgan versus Radu Marinescu – Iulian Duțu.

La masa alăturată GOTHAER ASIGURĂRI 1 s-au impus cu scorul decisiv de 5-0 împotriva echipei WIPRO ROMÂNIA 1, care nu au fost în formă în această seară, însă promit o revenire în urmatoarele etape. Meciurile de simplu i-au chemat la duelul paletelor pe Fedi El-Dic, Norocel Bălan, Martin Denew (WIPRO ROMÂNIA 1) și pe Cătălin Mihai, Leonid Dumitru, Silviu Puscasu (GOTHAER ASIGURĂRI 1). La dublu s-au întâlnit greii din ambele echipe, Fedi El-Dic – Norocel Bălan cu Leonid Dumitru – Cătălin Mihai.

Încă un scor clar a fost prezent la meciul dintre HPE și ADOBE ROMÂNIA, ultimii menționați câștigând cu 5-0. La simplu s-au ambiționat pentru victorie Andrei Toader, Andrei Georgescu, Adelina Stanciu (HPE) și Daniel Niculae, Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu (ADOBE ROMÂNIA). Meciul de dublu a fost cel mai echilibrat și s-a disputat între Bogdan Balaceanu – Andrei Georgescu și Marius Parlapan – Uzoma Ogbonna.

Meciul TELEKOM ROMÂNIA – HP INC ROMÂNIA 1 se reprogramează pentru o dată ulterioară.

Grupa B a început cu meciul dintre APA NOVA VEOLIA și GOTHAER ASIGURĂRI 2, primii adăugându-și încă o victorie în palmares cu scorul 5-0. La simplu s-au întâlnit Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca (APA NOVA VEOLIA) cu George Enescu, Ionuț Cornila, George Enescu (GOTHAER ASIGURĂRI 2). La meciul de dublu mingea a sărit de la Dumitru Costache – George Temereanca la Ionuț Cornila – George Enescu, astfel finalizându-se scorul.

Ultimele 2 meciuri au fost foarte echilibrate și dintre acestea începem cu SAP ROMÂNIA și NTT DATA, cei din urmă menționați câștigând cu scorul de 3-2. Meciurile de simplu i-au adus față în față pe Sorin Rădulescu, Cristiana Grigore, Alexandru Ispas (SAP ROMÂNIA) versus Zsolt Gyerko, Ionuț Mindru, Dan Tita (NTT DATA), iar la dublu echipele convocate au fost Sorin Rădulescu – Cristiana Grigore și Zsolt Gyerko – Dan Tita.

Următorul meci echilibrat s-a disputat între GENPACT ROMÂNIA și WIPRO ROMÂNIA 2. Dupa un meci spectaculos, scorul de 3-2 s-a înclinat în favoarea WIPRO. Meciurile de simplu i-au adus în arenă pe Marian Praf, Paul Pădureanu, Adrian Gheorghe (GENPACT ROMÂNIA) și Mihai Tatulea, Vasile Moldovan, Aurel Scriculeac (WIPRO ROMÂNIA 2).

Meciul de dublu nu a fost unul decisiv, însă a fost foarte intens. Echipele formate pentru acest ultim meci au fost Paul Padureanu – Adrian Gheorghe și Vlad Radulescu – Aurel Scriculeac.

Meciul HP INC ROMÂNIA 2 – MICROSOFT ROMÂNIA se reprogramează pentru o dată ulterioară.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.