VIDEO – Ana Baniciu: “Nici nu mă gândesc la un bărbat în viața mea!”

Invitata matinalilor Răzvan Petre si Marius Stoica, a fost Ana Baniciu, proaspăt câștigătoare a concursului TV “Asia Expres”. A adus și noua piesă, “CSF, n-ai CSF”, ca să se dea un start corect noii săptămâni.

Despre ”Asia Expres”, Ana spune: “Cred că am plecat inconștientă. Nu știam ce ne va aștepta. Am urmărit câteva dintre emisiunile făcute în alte țări. Ne-am speriat și am zis că mai bine nu ne mai uităm.” Legat de faptul că au câștigat, Ana recunoaște că nu se aștepta nimeni, nici dintre ceilalți concurenți. “Ne-am dat seama și ne-am făcut o strategie, astfel încât să nu fim considerate o echipă de temut. Totul a fost pe bune. Noi am filmat 20 de ore pe zi. Dormeam foarte puțin și prost. Se filma atât de mult, încât oamenii chiar nu aveau timp să monteze foarte mult.”

Ana Baniciu recunoaște că Asia le-a dat foarte multe lecții. Cea mai importantă pentru ea este aceea că: “Oamenii care nu au, de obicei împart. Am plecat acolo să îmi aflu limitele și le-am aflat. Am avut multe momente în care zbieram isteric la Raluka. Dar, cel mai important lucru învățat este că ce îți dorești cu tot sufletul se va întâmpla.”

Dacă vrei să afli ce dificultăți a avut Moroșanu în timpul Asia Expres, de când se știe cu Dorian Popa, ce va face de 1 mai, ce alege între Vama Veche și Mamaia, ce îi place să gătească, care este cel mai mare neadevăr spus la adresa sa, vezi VIDEO

Ana a avut și un moment în care a vrut să părăsească emisiunea. “Am zis că nu mai pot, atunci când am avut de cărat un cub de gheață de vreo 20 de kg. Noi trebuia să îl aducem a doua zi, dar cât mai întreg. Trebuia să găsim metoda de a nu se topi, ei neavând frigidere! Au doar lăzi frigorifice.”

Raluka este prietena sa foarte bună și a devenit parte din familia Anei după experiența din Asia. Acum cele două artiste pregătesc o piesă împreună. Tot în plan profesional, Ana Baniciu va mai lansa o serie de piese, va filma pentru două producții destinate marelui ecran și lucrează la un proiect de televiziune alături de Raluka.

Cât despre viața personală, Ana spune răspicat: “Nu am iubit, îl caut. Mai bine solo, pentru moment. Nici nu mă gândesc la un bărbat în viața mea!”

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Foto credit: Olga Stancu

Lasă un răspuns