Pawn Stars: The Game

Sursa: Facebook/Pawn Stars:The Game

Dacă vă place serialul “Așii Amanetului”, nu am nici cea mai mică îndoială că veți juca și “Pawn Stars: The Game”. Jocul este o copie fidelă a poveștilor din serial, personajele principale în mod evident sunt Rick, Corey, Chumlee și The Old Man, iar singura diferență este că misiunea de a negocia cu fiecare client ne revine nouă.

Dacă la televizor pare că totul este foarte ușor, vă pot garanta că atunci când trebuie să ne ocupăm noi de întreaga afacere lucrurile se complică foarte mult. La fiecare negociere este obligatoriu să ținem cont atât de prețul care ni se cere pe obiectul respectiv, cât și de starea de spirit a clientului. Un client plictisit se va enerva aproape imediat dacă va considera că prețul pe care îl oferim este prea mic și va ieși pur și simplu din magazin în momentul în care observă că nu mai dorim să lăsăm din preț.

Atenție mare și la dialogurile cu acești clienți. Dacă vizitatorul magazinului nu este proprietarul obiectului pe care îl aduce și vine doar în calitate de intermediar, atunci negocierile vor merge foarte greu. În mod evident, omul a venit cu prețul deja stabilit și nu are autoritatea de a se îndepărta prea mult de această sumă. Cazurile cele mai complicate sunt acelea în care vă treziți cu tot felul de mafioți care nu spun decât “a zis șefu’ să cumperi obiectul pe care l-am adus și să plătești cât cere el, fără să comentezi”, dar și în aceste cazuri se poate negocia până la urmă, dacă aveți cu adevărat fler de afacerist.

Jocul este fără doar și poate unul reușit, în care vom avea ca bonus și o bază de date cu toate obiectele care au trecut pragul magazinului de amanet. Se pot alcătui astfel colecții de obiecte tematice, de la documente vechi și până la mașini clasice de lux, o adevărată încântare pentru un gamer care este pasionat și de istorie.

Din punctul meu de vedere, “Pawn Stars: The Game” este unul dintre cele mai bune jocuri pe care ni le-a oferit Facebook în ultimii doi ani. Vă invit să îl jucați și voi.

Lasă un răspuns