Astăzi se desfășoară etapa a 6-a din Campionatul de Fotbal Sports Events

Campionatul de Fotbal Sports Events continua astazi cu o noua etapa.
Liga I anunta 4 meciuri cu favorite certe la victorie.
Pentru a se mentine in varf Apa Nova nu trebuie sa piarda intalnirea cu HP Inc. deoarece VTM tinteste si ea primul loc in clasament in urma intalnirii cu Kruk.
Cyrom nu a avut inceputul de sezon pe care si-l imagina dupa cateva partide mai putin convingatoare, iar in aceasta seara anunta revenirea in fata Deloitte, o alta echipa care nu se regaseste in acest inceput de campionat.
Radio Romania vrea sa lege a doua victorie la rand, de data aceasta intalnind UPC, care insa este si ea in mare cautare de puncte.

In Liga 2, dupa rezultatele inregistrate etapa trecuta in urma carora clasamantul s-a echilibrat foarte mult in a doua sa jumatate, ne asteptam la foarte mult spectacol si in aceasta etapa.
Pentru a se mentine cu sanse reale la un loc in primele 4, NTT Data si Microsoft isi doresc ambele victoria in meciul care le opune fata in fata astazi.
HPE are ca obiectiv parasirea ultimei pozitii in clasament, avand posibilitatea sa obtina acest lucru daca invinge azi pe SAP.
Liderul Ing Bank are poate primul sau test important din aceasta editie, intalnind Bitdefender, o echipa solida, cu experienta ligii intai, care cu siguranta va opune foarte multa rezistenta.
A saptea victorie consecutiva este posibila pentru Adobe in cazul in care trece de Claim, o echipa cu un moral bun insa, dupa ce a obtinut primele sale puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.