Vârstnicii din Sectorul 4 își vor băncile înapoi!

Poziția Primăriei Sectorului 4

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au declarat ,pentru București FM că ”băncile au fost ridicate deoarece, pe mai multe bulevarde, se desfășoară importante lucrări edilitare. Băncile sunt în curs de recondiționare, fiind reparate și vopsite, și vor fi reamplasate după terminarea lucrărilor”.

În nici un caz nu ar fi vorba despre cumpărarea unor bănci noi, susțin reprezentanții Autorității Locale.

……………………………………….

Persoanele vârstnice din Sectorul 4 sau care tranzitează această zonă a Bucureștiului, sunt foarte nemulțumite de faptul că, Primăria Sectorului 4 ar fi ridicat băncile care fuseseră amplasate în stațiile de autobuz și troleibuz.

Oamenii spun că aceste bănci erau de mare folos pentru persoanele vârstnice, suferinde, care puteau aștepta mijloacele de transport în comun ale RATB stând jos, atunci când se duc sau vin de la medicul de familie, spre exemplu, sau își puteau pune sacoșele, atunci când se întorceau de la piață.

O bunică mi-a spus că a auzit că băncile ar fi fost luate pentru a se pune în locul lor altele noi, de culoare albă. Fosta profesoară spune că vrea înapoi vechile bănci fiindcă erau în stare bună și nu ar fi cazul ca Primăria Sectorului 4 să cheltuie din banul public pentru altele noi.

Am fost pe Bulevardul Tineretului și am constatat că bunica avea dreptate. Băncile și copertinele stațiilor RATB dispăruseră, ca și băncile din alveolele de la marginea parcului.

Așa că oamenii, tinerii sau vârstnicii, unii dintre ei cu copii în brațe sau însoțiți de copii din clasele mici, sunt nevoiți să aștepte autobuzele și troleibuzele stând în picioare, în soare sau în ploaie, după caz.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.