Rezultate interesante în etapele 3 și 4 ale Campionatului de Baschet Sports Events

Aseară s-au disputat etapele 3 și 4 ale Campionatului de Baschet „3×3” Sports Events.

În etapa 3, în primul meci al serii, UNICREDIT BANK i-a învins pe cei de la NTT DATA cu scorul de 12 – 7. Jucătorii prezenți în acest meci au fost din partea echipei UNICREDIT, Pavel Mihai, Gabureanu Ovidiu, Epure Răzvan, Cicoiu Mircea, iar echipa NTT Data cu Mindru Ionuț, Istrate Ionuț, Gutauskas Matas și Vytautas Nekrasas.

Cea de-a doua partidă i-a adus față în față pe ADOBE ROMÂNIA și NOBEL. Un meci interesant în care ambele echipe au convocat la jocul din teren pe Manoliu Edmond, Macavei Andrei, Năstase Liviu, Funduianu Alex (ADOBE) și Gheorghiu Bogdan, Necula Remus, Micaiah Poleate, Percu Cristian (NOBEL). Învingători au fost cei de la NOBEL cu scorul 12 – 8 în detrimenul ABOBE.

Al treilea meci jucat din etapa a 3 – a și ultimul i-a avut în prim plan pe Huianu Bogdan, Stamate Mihai, Ursuianu Cristian, Negrila Dan, Chiriac Mihai, Gheorghe Victor, Ionita Constantin (HEWLETT PACKARD ENTERPRISE) și Moraru Cristian, Ionescu Cezar, Dita Andrei, Zamfir Simona, Ganescu Alexandru. Scorul final înregistrat este de 10 – 2 în favoarea echipei MICROSOFT.

În Etapa 4, echipele UNICREDIT BANK și NOBEL acumulează fiecare câte 11 puncte prin neprezentarea la meciuri ale echipelor adverse HP INC. ROMÂNIA și SAP ROMÂNIA. Ultimele două meciuri programate din această etapa, ADOBE ROMÂNIA vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE și NTT DATA vs. MICROSOFT ROMÂNIA sunt câștigate de ADOBE cu scorul de 12 – 0, în defavoarea HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, respectiv NTT DATA cu 10 – 2 în fața MICROSOFT.

La finalul celor două etape programate s-a jucat în avans meciul contând pentru etapa 5, UNICREDIT BANK vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. Meciul este câștigat de UNICREDIT cu scorul de 15 – 1.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla evoluția echipelor în cel mai tare Campionat de Baschet “3×3” din București dedicat exclusiv companiilor!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.