Emoții pe zgură, la început de sezon

Mâine, 21 aprilie, încep emoțiile unui nou sezon de tenis marca Sports Events, ediția de primăvară 2018. Meciurile programate pe zgura roșie, de la baza sportiva Voinicelu, vin cu multă energie pozitivă și suspans. Se anunță o ediție interesantă, cu meciuri echilibrate pentru ambele grupe, White și Green.

În Grupa White, primele întâlniri se vor disputa între Oracle, campionii edițiilor anterioare și Genpact România, iar echipa Hewlett Packard Enterprise 2 va întâlni echipa HP Inc. România. În ziua de duminică, vor intra la duel Oracle România și Hewlett Packard Enterprise 2, respectiv Genpact România și Wipro România.

Nici întâlnirile din Grupa Green nu se lasă mai prejos, Apa Nova Veolia și SAP România, echipe deja cu istoric în Campionatul de Tenis Sports Events, se vor înfrunta pentru un prim punct, iar echipele Nobel și Hewlett Packard Enterprise 1 își vor demonstra și ele măestria în arta mânuirii rachetelor de tenis. Ziua de duminică este rezervată altor două meciuri interesante, Apa Nova Veolia vs. Nobel și SAP România vs. Hewlett Packard Enterprise 3.

Se anunță un weekend cu surprize frumoase, iar noi abia așteptăm să le vedem pe teren.
Rămâneți aproape de București FM pentru a afla deznodământul acestor prime întâlniri!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.