”Toate-s vechi și nouă-s toate”, eveniment caritabil pentru Theo și Mihnea

Viața nu are preț sau așa se spune, însa realitatea este alta. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, obstacolele ne ies în cale și câteodată sunt de dimensiuni mari. În momentul în care se întâmplă acest lucru ai nevoie de o bază de sprijin. Theo și Mihnea sunt în acestă situație și au nevoie de ajutor.

Theo, un îngeras de opt ani, suferă de autism. Părinții lui, Emilia și Dorin Mirea sunt balerini la Opera din Brașov. Au făcut tot ce este posibil și imposibil să îl ajute, însă costurile, tratamentele și terapiile îi depășesc acum. Costurile lunare pentru integrarea lui Theo în societate ajung la 4000 de lei.

Mihnea este și el un băiețel special. Are șapte ani și încă din primele luni a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Deși medicii din România nu i-au dat șanse prea mari, după șase ani de terapii revoluționare, dar extrem de costisitoare, Mihnea se poate mișca puțin. Are șanse mai mari, dar tratamentele îi depășesc pe părinți. Viața lui se poate schimba în urma unor implanturi de electrozi pe creier, operație ce costă 90.000 de euro. Prietenii părinților s-au hotărât să îi ajute.

Așa că Oana Gitlan, fost manechin în ’90 și participant Best Model of the World în 1992, actualmente proprietar de centru de terapii alternative, Andy Antemia model cunoscut în anii ’80 și ’90, actualmente producător, organizator al festivalurilor de modă , antreprenoarea Geta Voinea , proprietar al saloanelor de frumusețe cu același nume, alături de avocata și designerul Eniko Fulop, și-au unit forțele și cunoștiințele pentru a-i ajuta.

Astfel, un eveniment caritabil va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 18:30 la la Biavati Events ( Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov – Floreasca) pentru a-i cunoaște și pentru a urmări un spectacol unic.

Cine poate da o mână de ajutor, să plătească biletul în valoare de 100 de lei sau poate dona mai mulți bani, este invitat. Toate fondurile obținute vor fi încasate de Asociația Raza de Speranță din Brașov și Asociația Micul Luptător și redistribuite cazurilor.

Mai multe informații găsești aici!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.