S-a incheiat etapa a 5 -a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

Apa Nova isi consolideaza prima pozitie in clasament in urma victoriei cu 6-4 in fata UPC, la capatul unui joc mult mai greu decat anticipau, adversarii oferind o replica foarte buna.

Intr-o reeditare a barajului din toamna trecuta, HP Inc. invinge din nou Kruk, de data aceasta cu 4-3. Am vazut un meci foarte spectaculos, cu multa ambitie oferita de ambele echipe. Ultima sansa la revansa pentru Kruk ramane meciul retur.

Radio Romania pare ca si-a revenit la forma buna si nu se impiedica de Deloitte, castigand disputa cu 7-5. Golgheterul de anul trecut din liga 2, Vlad Haiduc, a reusit toate golurile pentru Deloitte dar nu si-a ajutat insa echipa sa castige.

Intr-un meci care cel mai probabil a opus 2 posibile semifinaliste, VTM trece de Cyrom cu 4-2. Am vazut un meci aprig disputat, cu multe reusite tehnice de ambele parti.

Microsoft a intrat decisa sa faca un meci mare impotriva Ing Bank si a reusit-o, in multe momente dominandu-si adversarul. Deznodamantul final a fost insa in favoarea liderului care s-a dovedit mult mai eficient pe faza ofensiva, reusind sa gestioneze per ansamblu foarte inteligent partida. Scorul final a fost de 9-4.

Surpriza a reprezentat-o in aceasta etapa HPE. Dupa 4 infrangeri consecutive, in care jocul prestat nu a fost cel dorit, iata ca vine prima victorie, pe deplin meritata. Scorul de 3-1 cu NTT Data si multe alte sperante la jocuri cel putin la fel de reusite ca acesta.

Adobe nu le-a lasat multe spatii libere adversarilor de la SAP transand disputa cu 6-3, pastrandu-si astfel intacta rubrica din dreptul infrangerilor cu a cincea victorie consecutiva a lor.

Intalnirea dintre Claim si Bitdefender a fost amanata pentru o data ulterioara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.