,,Mister” dă de pământ cu Burleanu

Fosta mare glorie a fotbalului românesc Cornel Dinu, este dezamăgit de rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF. El s-a arătat revoltat de faptul că Liga I, a reprezentat doar 5% în procesul de vot.
,,Nu este posibil ca prima divizie să reprezinte în procesul de vot doar 5%, care face imaginea şi creează valoarea unui fotbal, iar fotbalul în sală şi fotbalul feminin, care sunt nişte apucături amatoare, să domine şi să hotărască distrugerea echipelor de fotbal şi dominarea mediocrităţii. Sunt oameni amărâţi pentru care nu contează ce înseamnă o personalitate crescută şi acceptată în Occident, aşa cum este Ionuţ Lupescu.” a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Căpitanul naţionalei care a jucat în 1970 la mondialul din Mexic la Guadalahara, l-a taxat dur în continuare în stil characteristic, pe realesul preşedinte Burleanu : ,,Nu contează că alături de el sunt Sir Alex Ferguson, Mircea Lucescu sau Cristi Chivu. Nu, chiar nu contează. Eu sunt de la Pocreaca din deal, asta e pofta ce-am poftit, eu sunt Miţa jucătoarea şi Răzvan care pune în sală stop cu talpa.
Trecutul este groaznic, prezentul este înfiorător, foarte bine că nu avem nici un viitor şi că viitorul va fi mai mult decât dramatic. Va fi o nenorocire pe care nu am cunoscut-o până acum. Cam asta cred eu că este soarta fotbalului românesc în următorii ani” , a mai precizat legenda dinamovistă pentru Telekom Sport.
Răzvan Burleanu a câştigat al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal încă din primul tur, după ce a obţinut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate.

1 COMENTARIU

  1. BLAT CA LA FOTBAL , CE REZULTATE AI ADUS TU BURLEANULE??? O SA TREBUIASCĂ SĂ DAI SOCOTEALĂ PENTRU BANI CARE I-AI MÂNCAT CU FOSTUL SELECȚIONER NEAMȚ…

Lasă un răspuns