Dueluri interesante in Etapele 3 si 4 ale Campionatului de Baschet Sports Events

În această seară, se desfășoară meciurile din etapele trei și patru ale Campionatului Corporate de Baschet „3×3” Sports Events. La fel ca și în primele două etape, preconizăm că vom avea dueluri frumoase și foarte echilibrate. Seara demarează după programul obișnuit, cu începere de la ora 20:00.

În primul meci, îi vom vedea la lucru pe cei de la UNICREDIT BANK și pe cei de la NTT DATA. Cel de-al doilea joc al serii, ne aduce față în față echipele ADOBE ROMANIA și NOBEL. Ambele echipe vor încerca să ne încânte la fel cum au făcut-o si în primele două etape. În meciul trei, HP INC ROMANIA se confruntă cu cei de la SAP ROMANIA.

Meciul patru, ne propune confruntarea dintre HEWLETT PACKARD ENTERPRISE și MICROSOFT ROMANIA.

Ora 21:00 va fluiera startul etapei a 4 – a a campionatului, unde vom asista la alte 4 partide interesante.

Echipa UNICREDIT BANK va tine piept adversarilor de la HP INC ROMANIA, iar echipa ADOBE ROMANIA va fi in duel cu echipa HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.

Echipele NOBEL si SAP ROMANIA se vor intalni la panou si isi vor demonstra reciproc abilitatile in marcarea de puncte la cosul de baschet.

Ultimul meci al serii ii va avea ca oponenti pe baietii de la NTT DATA si MICROSOFT ROMANIA. Ambele echipe isi vor arata dorinta de castigare de puncte, intr-un meci de senzatie.

Le urăm echipelor mult succes și suntem convinși că vom vedea baschet de cea mai bună calitate și în aceste două etape.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul tuturor meciurilor disputate in etapele 3 si 4 ale Campionatului de Baschet marca Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.