VIDEO: Sore – “În planul meu este un feat cu Smiley”

Diminețile cu soare vin de la… Sore! Artista a fost invitata lui Răzvan Petre și Marius Stoica. Au povestit despre relația cu Erin, fetița ei, despre noile proiecte și planurile pe care le are, mai ales că noul single – “Sărută-mă și taci” se află pe locul 8 in Trending.

Sore are o relație foarte bună cu fanii ei: “Îmi doresc să pot sădi în cei care mă urmăresc curajul de a avea curaj.”  În plus, artista este fericită că a fost norocoasă de a putea face ceea ce îi place.

Atunci când are în lucru o piesă, Sore are cel mai bun juriu. “Erin cântă ceea ce cânt eu. Învață melodiile mele. Pe ea le testez și dacă îi plac …”

Cât despre actorie, artista lămurește problema: “Nu am renunțat la actorie, dar aleg să mă implic în proiecte care ajung la sufletul meu. Am foarte multe planuri muzicale și un copil de care vreau să mă ocup. Ar trebui să fie un proiect realmente extraordinar ca să reiau actoria.”

Dacă vrei să afli cum păstrează Sore legătura cu cei din comunitatea Sorenation, dacă ar lansa în muzică pe cineva dintre fanii ei, care este top 3 melodii din copilăria sa, de unde s-a inspirat în alegerea numelui piesei “Sărută-mă și taci”, vezi VIDEO!

Sore crede că featuring-urile sunt, în cele mai multe cazuri, asocieri din aceeași casă de producție, ca artiștii mari să îi ajute pe cei aflați la debut. Deși nu mai este cazul său, în planul meu este un feat cu Smiley. Am o piesă și, dacă va dori să cânte cu mine, i-o prezint.”

Muzica este pe primul plan în viața ei profesională. “Îmi doresc ca tot ceea ce fac să fie legat de muzică. Reality show-urile nu sunt genul meu. În plus, timpul meu este valoros. Nu urmăresc banii sau faima.”

“Sărută-mă și taci” este cel de-al doilea single din acest an, realizat cu echipa Ha Ha Ha Production, Smiley, Jean Gavril și Șerban Cazan fiind producătorii unei piese inspirată din viața artistei.

Sore are multe planuri, iar în luna mai pregătește o surpriză aparte: o nouă colecție de haine, știut fiind faptul că de ceva vreme s-a implicat și în acest domeniu.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Credit Foto: Silviu Barbu

Lasă un răspuns