Favoritele s-au impus în etapa a 4 – a a Campionatului de Fotbal Sports Events

Favoritele au confirmat calculele hârtiei și au câștigat duelurile disputate în etapa cu numărul 4.

Astfel, primele două clasate în Liga 1, Apa Nova și VTM, s-au impus cu același scor, 6-1, în fața celor de la Deloitte și HP Inc. etalând un joc solid, cu multe reușite personale. La victoria vulpoilor a contribit cu siguranță și galeria frenetică venită să îi susțină, care a încins atmosfera la propriu prin fumigenele aprinse.

După o primă repriză echilibrată, Kruk se dezlănțuie în partea a doua a meciului cu UPC, reușind sa treacă de aceștia cu 7-2. Mădălin Grozavu a înscris de 3 ori în poarta foștilor săi colegi.

Disputa dintre Radio România și Cyrom a fost amânată pentru o dată viitoare.

În Liga 2, ocupantele primelor 2 poziții, ING Bank și Adobe, merg în continuare cot la cot, legând a patra victorie la rând. Adversarii lor, NTT Data și HPE, au avut o prestație lăudabilă, lăsând în anumite momente impresia că pot produce surpriza, în final însă trebuind să se recunoască înfrânți. Liderii se impun cu 6-2, respectiv 7-4. De menționat că este primul meci în care cei de la ING Bank nu reușesc să depășească borna de 10 goluri înscrise.

Bitdefender nu vrea să piardă contactul cu echipele fruntașe și obține a treia victorie a sa, adunând astfel 9 puncte și consolidându-și ultima poziție a podiumului. Victima din această seară s-a numit SAP în fața căreia s-a impus cu 5-2.

Într-un meci care se anunță echilibrat am avut parte de un festival de reușite. Claim marchează nu mai puțin de 9 goluri în poarta adversarilor de la Microsoft în detrimentul a doar 5 primite, adunând astfel primele puncte ale sale la această ediție.

Lasă un răspuns