VIDEO: Liviu Teodorescu – “Am vrut să mă fac actor”

Obsesia matinalilor Răzvan și Marius a fost să elimine lista de păcate a lui vineri 13 și l-au invitat în studio pe Liviu Teodorescu. Așa cum le stă bine, cei doi l-au descusut despre noul single, “Lista de păcate”, despre planurile pe care le are, despre obsesii și păcate.

Liviu Teodorescu a mărturisit încă de la început că, dacă muzica nu ar fi existat în viața lui, ar fi vrut să se facă actor. Faptul că tatăl său joacă de mulți ani la Teatrul Nottara l-a influențat.

“Am vrut să mă fac actor. Însă muzica îmi ocupă foarte mult timp. Dar dacă nu ar fi fost muzica, ar fi fost teatrul. Pe 24 aprilie am concert la Teatrul Nottara. Mă leagă multe amintiri de sala aia. Tata e actor acolo de mult timp și mă lua cu el la repetiții. Mi-am dorit ca primul meu spectacol pe bilete să fie în Sala Nottara. Show-ul se numește exact ”Lista de păcate”, cum se va numi și albumul din toamnă.”

Cât despre noul single, lansat acum o săptămână, Liviu a spus: “Azi a făcut 2 milioane. Azi, vineri 13!”.

Colaborarea cu Killa Fonic este ceva ce și-a dorit de foarte multă vreme.

“A fost foarte, foarte tare. De mult mi-am dorit colaborarea asta. Artiștii underground sunt greu de abordat, pentru că ei nu fac colaborări pentru beneficii de imagine, ci pentru artă. Iar faptul că el a acceptat, ținând cont că face asta doar cu oamenii care îi plac, mă flatează.”

Dacă vrei să afli ce lucruri nu a făcut Liviu, ce zic fanele lui, cum reacționează atunci când lansează o piesă, cu ce subiecte nu rezonează, ce gen de muzică nu ar cânta și ce sporturi îi plac, vezi VIDEO.

În perioada următoare, Liviu Teodorescu plănuiește multe colaborări, printre care și cu Alina Eremia. “Mi-ar plăcea să cânt Indie. O să scot în vară un LP de online: ”Live Moments”, partea a doua. Am lansat asta pentru Internet și fanii de acolo, nu am avut treabă cu radiourile și televiziunile. Am vrut să vadă fanii mei că eu fac muzică pentru ei!”

Artistul spune că nu are o listă de păcate și că muzica este singura lui obsesie: “Recunosc: sunt foarte plictisitor.”

Indiferent cum se definește el, mai în glumă sau în serios, muzica lui cucerește topurile, aducându-i din ce în ce mai mulți fani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.