VIDEO: Randi – ”Dacă mă plăcea toată lumea, nu exista piesa asta”

Răzvan Petre și Marius Stoica, matinalii BFm, l-au avut invitat pe Randi cu noua sa piesă, “Fana mea”. Artistul a povestit cum a luat naștere single-ul, despre noile planuri legate proiectul Morandi, a spus care este opinia sa legat de artiștii din România și de ce următorul concert este în Ucraina.

Randi crede cu tărie că “Lumea nu acceptă atât de mult un sound nou, dar noi o să facem până când reușim. Vedem ce urmează acum. O să trec și prin trap si prin reggaeton, prin mai multe stiluri.”

În ceea ce privește industria muzicală autohtonă, Randi consideră că sunt câțiva artiști care au personalitate.

“Restul îi cam imită. Nu sunt personalități atât de multe în muzică. Sunt convins că talente sunt foarte multe, dar trebuie să li se mai dea o șansă. Noi încercăm să îi găsim pe cei care au felul lor de a se exprima. De ceilalți nu îmi pasă, că nu am timp să mă gândesc la ei.”

Despre “Fana mea”, artistul spune că este o piesă cu un dublu înțeles.

“A plecat de la niște comentarii de pe YouTube. Și am zis că trebuie să fac și o poveste de dragoste. Era un comentariu cam nasol, dar mi-a prins bine. Dacă mă plăcea toată lumea, nu exista piesa asta.” Cât despre mesaj, el a spus că e simplu: în cazul în care nu mă placi așa cum sunt, încearcă în altă parte!

Dacă vrei să știi de ce prinde reggaeton-ul, cu cât timp înainte de lansare scrie Randi piesele, ce îl inspiră, cum arată fana în opinia lui, care este top 3 al pieselor sale în care se regăsește, vezi VIDEO.

Proiectul Morandi este o prioritate.

“O să lansăm piesa de vară acum, iar in toamnă pe cea care trebuia lansată în toamna trecută. E un remake al Kalikna. Cred că e o piesă care va prinde și în România. Deși e o piesă tristă, noi am făcut-o de dans. Primul concert Morandi va fi în Ucraina, în luna mai.”

Până la lansarea noului single semnat Morandi, Randi are in lucru câteva noi piese în colaborare cu alți artiști și se concentrează pentru a promova “Fana mea”.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Sursa foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.