Începe ediția de primăvară a Campionatului de Baschet Sports Events

În seara aceasta, încep primele două etape ale Campionatului Corporate de Baschet „3×3” Sport Events, ediția de primavara 2018.

Etapele se vor juca în fiecare zi de joi, la sala de baschet din cadrul „Premium Wellness Institute” din București, cu începere de la ora 20:00. În această ediție 8 echipe corporatiste, reunite într-o singură grupă, vor disputa jocurile după sistemul „fiecare cu fiecare”.

În etapa 1, vom asista la 4 confruntari, după cum urmează: în primul meci, vom vedea la joc finalistele din ediția de primăvară: UNICREDIT BANK și ADOBE ROMÂNIA. Cel de-al doilea meci, va pune față în față echipele, NOBEL și NTT DATA. Ne asteptăm din partea ambelor echipe să ne încânte cel puțin la fel de mult precum au făcut-o și anul trecut în ediția de toamnă. În meciul al treilea, se vor întrece echipele de la HP INC ROMÂNIA și HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. În ceea ce privește meciul patru, avem o întâlnire între două echipe, una veterană în participarea la campionat și cealaltă nou intrată în această ediție și anume SAP ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA.

Etapa a doua, ne aduce alte patru partide: UNICREDIT BANK împotriva celor de la NOBEL, ADOBE ROMÂNIA se vor întrece cu cei de la NTT DATA, HP INC ROMÂNIA în duel cu MICROSOFT ROMÂNIA, iar pentru cel de-al patrulea meci vom vedea confruntarea dintre echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE și SAP ROMÂNIA.

Urăm tuturor participanților mult success și dorim să promovăm celebra zicală a legendarului baschetbalist, Michael Jordan: „Just play. Have fun. Enjoy the game.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.